4 kids and braids

Så länge hon tycker det är ok

God kväll tisdag!

Hoppas allt är bra med er. Blev inget inlägg igår då jag lyckades somna ifrån tyvärr.

Efter att ha lämnat tjejerna imorse varvade jag jobb med hemmafix. Trivs så mycket bättre här hemma när det är mer ordning Lite stressande är det dock att lyckas hålla iordning så att det inte blir det där kaoset igen. Alla har lovat att hjälpa till….

Efter ett lunchmöte

åkte jag hem å jobbade vidare. Hämtade sen upp trillingarna Mollie följde med en kompis hem. Unnade mig lite röj i trädgården. Alltså vilket kaos det kan bli ute också. Hade massa planer på framsidan. Vågar mig inte ens på att visa en bild. Hann röja bort lite ogräs men det är mycket kvar. Bonus att jag hittade massa mogna jordgubbar ? under allt ogräs.

Förberedde middagen pumpa ? soppa. Kommer recept på söndag.
Jag skjutsade Tea till ishallen medan Micke skjutsade Tilda och Maja till deras fotbollsträning.

Lyckades ju få till ett träningspass i garaget igår.
Blev ett nytt pass idag. Intervaller i skogen när jag lämnat Tea. Kroppen kändes så härligt pigg. Hoppas så att det ska fortsätta göra det. Så less på att vara trött typ hela tiden.

Hann klart precis när Tea skulle köra igång sin träning. Efter att hon varit ute en stund på isen åkte hon ihop med en annan tjej. Missade ju såklart. Hon kom åkandes mot mig efter en stund och hon var riktigt ledsen. Blev nog mest chockad mamma å så gjorde de såklart ont. Landade på ryggen. Vi satt och kramades en stund. Kändes som att hon ville åka hem och jag föreslog det. Hon har kraschat ett par gånger tidigare å då har hon inte velat kliva på isen igen. Fullt förståligt gör ju riktigt ont. Hon torkade bort tårarna å så tittade hon på mig. Jag vill åka vidare.  Vacker men samtidigt lite läskig sport. Så länge hon tycker det är ok att jag sitter å tittar kommer jag göra det!

Hon klev ut på isen igen och kämpade på resten av passet. När hon åkt klart var hon lite besviken att inte träningen blev så bra. Hon var  ändå nöjd med att hon fortsatte åka.

Efter middagen var typ alla trötta så tidigt i säng för alla. Nu sovdags för mig också. Eller ska i alla fall lägga undan telefonen. Har börjat ge det där med ljudböcker en ny chans. Precis börjat lyssna på den här!

 

Kram å sov gott från mig.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.