4 kids and braids

Lägenhet eller radhus å matchen

God kväll söndag!

Vart tog den här helgen vägen.

Haft en riktigt härlig helg fylld med tjejernas aktiviteter. Älskar det men det blir inte mycket tid över till annat. Vill leva mitt liv precis så. Stötta och finnas där och vara så delaktig jag kan. Micke är likadan. Därav tankar på att det allra smidigaste egentligen vore att bo i en lägenhet eller ett radhus.

Idag spelade trillingarna fotbollsmatch i Tyresö på Strandskolan. När jag och Micke träffades bodde han där i ett radhus. Vi budade även på ett hus där precis innan vi köpte det vi bor i nu. Vi åkte förbi båda platserna och kände båda 2 hemma är verkligen hemma. Även om jag blir stressad av att vi aldrig kommer bli klara. Att fixa projekten är många så trivs jag. Älskar friheten av att bo på landet!  Hur bor ni?

Fick riktigt härligt soligt väder till dagens match. Köpte pastasallad som vi åt innan matchen.

Hur gick så matchen? Vi hade bara 1 avbytare och det andra laget var riktigt duktiga. Trodde  inte på vinst men hela laget kämpade på så bra. Tea gjorde 1 mål. Tilda och Maja gjorde var sin assist. Blev vinst med 3-0.
Ropades mycket Tilda och Maja. Det andra laget hade tvillingtjejer som hette precis som våra.

Nu ska jag och Micke åka och möta upp Mollie som är på väg hem från sina matcher. Det blev 1 vinst och 1 förlust idag. Kunde streama båda matcherna. Sedan blir det sängen å ladda för en ny vecka.

Ha en underbar kväll

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mathilda

    Har bott i lägenhet nu i 7år och kände att näe nu vill vi (jag och sambon) inte de mera.. Har aldrig riktigt trivts i lägenhet men den ha varit billig och har alltid åkt hem till våra föräldrar på somrarna, de bor i Finland och vi har båda studerat innan så de har varit rätt naturligt att åka ”hem”. Men den här sommaren blev annorlunda och då är inte lägenhet kul… Så vi spontan köpte en bostadsrätt som är en fristående villa och ska flytta på tisdag. Väntar med som ett barn på julafton! ??