4 kids and braids

Delaktiga alla 3

God kväll lördag!

Började dagen med att telefonen ringde vid 7.30. Mollie skulle till innebandyhallen för läger.
Trillingarna göra sig redo för bortamatch i Sköndal.

Medan Micke skjutsade Mollie fixade jag frisyrer på tjejerna. Tilda ville som vanligt ha 2 inbakade till en tofs. Tea 2 utbakade till en tofs och Maja 2 inbakade.

Matchen började lite osäkert efter en stund gjorde Tilda första målet i matchen. Sköndal kvitterade efter en stund på straff. Tilda fick lägga en frispark. Satte den i ribban. Så kul när det blir glada även för ett bra skott även fast de inte blir mål!  Vi fick sedan en straff med oss. Tea som inte spelat match på typ 1 år ville lägga straffen och hon lyckades sätta den! Motståndarna kvitterade när det bara var några minuter kvar. Vi fick sen en hörna som Maja lade. Vet inte hur bollen kom in i mål men det gjorde den. Matchen slutade 2-3. Så kul att de alla 3 fick vara med och göra målen.
En riktigt bra match för våra tjejer då  de fick möjlighet att lägga både hörnor, frispark å straff. Bästa dom var så himla glada efteråt!
Maja nr.10 Tea nr.13 å Tilda nr.23

En lunch på Chop-Chop och handlade middagsmat innan vi åkte hemåt igen.
Lite trött på eftermiddagen fick inte så mycket gjort som jag ville. Ny dag imorgon. Hämtade upp Mollie vid 18. Hon var väldans nöjd med dagen! Massa olika pass med bla  teambuilding ute.

Ikväll har vi städat ur husvagnen ska ha några visningar på den i veckan å nu sova. Är riktigt trött. Hade tänkt påbörja en ny serie men det får vänta tills imorgon!

Imorgon är det läger för Mollie och konståkning för Tea. Telefonen ringer 7.30..

Sov gott ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.