4 kids and braids

Kan bli av

God kväll lördag!

Tror Tea hade varit vaken 1 timma ungefär. Skulle tävlat idag. Såg på hela hennes hur det bara kröp i hela kroppen. Är du rastlös frågade ja hon bara jaaaa.
Tea älskar att träna. Hon älskar både konståkningen å alla fina kompisar hon har där. Det betyder massor för henne. Hon och Mollie är mest lika där. Maja älskar att dansa likaså Tilda men de 2 kan lika gärna bara vara hemma och hänga.

Än så länge är bara innebandyn inställd. Vi får se hur det blir med dans och konståkning. Svårt att veta hur man ska tänka. Vill ju att allt ska fortsätta. Så länge dom är friska ska man låta dom träna? Menar de kommer ju fortsätta gå i skolan! Hur resonerar ni? Teas konståkningsshow som skulle hållas i slutet av månaden är tyvärr inställd fick det beskedet idag. Tea såg fram emot det så mycket!

Kommer bli en stor omställning för oss alla. Om man ska hitta något positivt med det hela är ju tiden vi får att kunna spendera den tillsammans.

Vi satt och tittade på bilder tidigare idag. Bilder från resor vi gjort. Fick mig att längta efter sommaren så otroligt mycket!
Så glad att vi gjorde den där resan till Paris i julas. Vi har massa drömmar och planer för sommaren. Ville ut i Europa ju. Tänker det kan bli av! Vill visa tjejerna London! Har ni någon favoritstad i världen?
Nu ska vi spela Skipbo så kul när man fattat hur man gör ?

Kram från mig

?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Alex

  Här i Finland är alla träningar inställda där jag bor. Jag kan förstå det i gymnastiken då alla rör allt, men fotboll o andra sporter där man int på samma sätt tar i allt…så länge alla tar sitt ansvar o stannar hemma vid minsta tecken så säger dom här att att ställa in gör mer skada än nytta i slutändan med tanke på långvariga hälsan. Innegymnastiken i skolorna är också ett minne blott just nu. Alla inomhushallar är stängda.

  Till frågan: jag älskar San Diego i Kalifornien. Så härlig plats. Speciellt ön Coronado. Om ni någonsin har chansen att besöka den rekommenderar jag den varmt. Bodde där i en månad och älskade det. Längtar tillbaka varje dag.

  Tips för er: många glömmer att vi pillar på mobilen en massa så när ni kommer hem; tvätta eller byt telefonskal, speciellt om ni ligger i sängen o pillar på dem eller just ska äta.
  Passa på att spela mycket med familejn. Gå ut i trädgården och lek bollen i burken t.ex. eller spela fotboll med familjen i egna trädgården. Pyssla, rita och fråga barnen om ideer. Passa på att umgås helt enkelt. Om du har en yoga boll kan ni också använda den som fotboll o därmed spela elefantfotboll som vi kallar det.

 2. Emmy

  Hej jag tycker att Skipo verkligen är roligt. Har spelat det sedan jag var 4-5 år det vill säga 2004-2005 när jag hade lärt mig det/ kram från mig som tycker att det är roligt att få följa just dig o din familj?