4 kids and braids

Varför skola på en lördag?

Hej!

Lång paus här ifrån….

Svårt att förklara men en kombo av trötthet och en rädsla av våga skriva och dela med sig av sig själv.  Det är en sak att få påhopp om det gäller mig själv. Jag är dessutom otroligt känslig å tar åt mig av minsta lilla.

Senaste 2 åren har varit lite av en provning för mig. Avslutade ett jobb. Sökte nytt och fick möjligheten att gå all in som influenser. Trodde jag hade massa energi och kunde köra på. Ett längre och större samarbete som var superkul att göra höll samtidigt på att knäcka mig. Ville så gärna prestera till det yttersta.

Jag har lärt mig massor det senaste året. Känns som man lär sig saker om sig själv hela tiden. Svåra är bara att ta det till sig och göra något åt det.

Ni är så många som frågar om inlägg och jag ska försöka komma tillbaks!

Börjar med att svara på alla de frågor jag fått idag om varför tjejerna var i skolan. Så får vi se hur det blir framöver.

Jo det är så att tjejernas skola varje år anordnar öppet hus och lägger då det på en lördag. Skapa möjlighet för oss föräldrar att få ta del av verksamheten i skolan. Tyvärr är det inte så många elever som deltar. Idag var 6 elever av 23 i trillingarnas klass å 3 av dom var mina. Hur som hade vi i alla fall riktigt roligt å jag fick använda hjärnan på riktigt flera gånger. Var faktiskt massa saker jag aldrig hört tidigare ?. När vi körde frågesport och vi låg under rejält tänkte jag googla och imponera lite men inte ens det lyckades jag med ?

Avslutade skoldagen med att bli bjudna på grillad korv.

På eftermiddagen hade Mollie hemma match med innebandyn. Grymt spännande match. Blev till slut 4-4.

Nu har vi intagit soffläge och kollar på mello. Jag har en självklar favorit och det är Anna med Kingdom Come ?

Imorgon har vi inga direkta planer lite skönt faktiskt. Ikväll ska trillingarna ha 2 kompisar som sover över så det blir säkert lite kompis häng.

Önskar er alla en underbar kväll

?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.