4 kids and braids

Rollers and Bowlers

God kväll söndag!

Pausar en stund i hemma kaoset. Har en förmåga att ibland dra igång massa saker samtidigt. Skrubbar Tea och Tildas vita skor. Drar av alla sofföverdrag och testar att göra karamelliserade popcorn samtidigt ?

Idag fick vi lite härlig sovmorgon. Eller jag somnade om efter att ha vaknat i panik. Hör mig själv typ skrika till Micke. Måste jag upp? Vart ska jag? Kan hända att jag är lite stressad….

Jag behövde åka och handla lite jobbgrejer så vi åkte alla 4 mot Haninge. Tilda och Tea hade lite julklappspengar kvar och ville åka rullskridskor. Det finns ett riktigt läckert inrett ställe i Haninge centrum. Rollers and Bowlers heter det. Du kan bowla, käka och åka rullskridskor.

Ni hittar mer info här. 

Det kostar 100 kr för 1 timma gör att åka rullskridskor. Discolampor och varierande musik.Tjejerna tyckte det superkul men svårt.

När vi kom hem igen körde jag lite skön soffvila så himla skönt. Maja och Mollie hade det haft det riktigt bra hos sina kompisar!
Nu ska vi hjälpas åt att städa allihopa. Skönt att börja veckan när hemmet är lite i ordning. Sedan blir det soffan ny serie Kalifat och kladdkaka med karamelliserade popcorn ?

Ni hittar receptet här.

Ha en underbar kväll ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.