4 kids and braids

Serietips å Oops det blev

God kväll tisdag!

Hoppas allt är bra med er!
Har precis ätit middag och sitter och laddar för att ge mig ut på en kvällstur. Mollie har innebandyträning till 21. Micke tränar direkt efter så jag ska hämta.

Blev ett pass på gymmet imorse också. Hade tänkt gå 30 min på löpbandet. Håll på att kliva av efter 10 min. Så himla tråkigt ? Då kom jag på att det hade släppts ett nytt avsnitt i en serie jag följer. Blev 60 min promenad❣️

Stannade och handlade på vägen hem. Skulle lyfta mer ett stort paket med tvättmedel från en hylla. Tappade paketet alltså jag ju träningsvärk på riktigt ju ? Skrattade högt. Har tänkt köra styrka imorgon får se hur det går.

Jobbat, städat lite och lagat mat. Blev pannkaksmuffins och massa härliga grönsaker i ugnen till middag.

Receptet på muffinsen finns här.
Morötter, palsternacka, blomkål, brysselkål,paprika och 1 hel vitlök i klyftor. Ringla över olivolja å salta med flingsalt. In i ugnen 20 min 250 grader. Blandade i bladspenat och rev fetaost över. Åt med chorizo. Blev så gott! 

Innan jag säger god kväll vill jag passa på att tipsa om ett samarbete jag har på mitt Instagram. Med koden wildkidskarin får du just nu 4 veckors fri prenumeration hos Cmore.
Klicka på länken här 

kod: wildkidskarin

Tillsammans ser vi Wild Kids och Ture Sventon.

Jag å Micke ser Hamilton.
Tipsar om Deep Water riktigt bra serie. Släpps nytt avsnitt varje tisdag. Brittisk dramathriller 6 delar. Finns 3/6 delar. Den jag såg idag när jag trampade.

The Capture. Hade lite svårt att hänga med men ändå riktigt bra. Brittisk thriller om konspiration. Finns 8/8 delar.

Keeping Faith. Brittisk dramathriller om en advokat som försöker skydda familjen från hemstadens mörka hemligheter. Finns 2 säsonger.

Svenska serier som finns att se:

Fartblinda, Gåsmamman och så finns Oops det blev trillingar där också. Programmet vi var med i ?

Nej nu måste jag åka!

njut av kvällen

??

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.