Kan ni släppa? – 4 kids and braids

4 kids and braids

Kan ni släppa?

God kväll måndag!

Har ni haft en bra start på veckan?

Hade som mål att efter lämning köra mitt 1:a pass på gymmet på flera år. Hade bestämt att köra med en kompis. Jag lyckades! Vi körde 20 min kondition och sedan körde vi lite lätt styrka. Känner hur träningsvärken kommer smygandes 😆 Målet är att börja bygga upp kroppen. 43 år är ingen ålder. Dock är kroppen otroligt svag och den behöver bli starkare.

Fokus är även på mat. Har aldrig tyckt om att laga mat. Är också extremt kräsen. När vi var på semester för några år sedan i Albanien levde jag på spagetti å köttfärssås. Är inte mycket för att prova nytt. Micke är precis tvärtom testar mer än gärna. Men är tyvärr lik mig gillar heller inte att laga.

Tjejerna är också kräsna. Var helt hopplöst ett tag. Ju mer hemlagat desto mindre åt dom. Kul när man lagt massa tid å det slutar med att ingen äter. Lätt att ge upp. För lite drygt 2-3 år sedan började Mollie våga mer å mer och började uppskatta det jag lagade. Nu tror jag att tjejerna börjar komma dit dom också.

Jag har bestämt för att verkligen ge matlagning en chans. Ni som följer mig på Instagram har fått ta del av flera matklipp senaste veckan. Tjejerna har verkligen uppskattat.
Idag bjöd jag på morotssoppa till middag. Trodde aldrig de skulle äta. Men det gjorde dom. De åt upp och efteråt fick jag höra hur gott det var.

Hittade receptet här på Aftonbladet. Hade alla ingredienser hemma. Perfekt kylskåpsrensningsmat. Kostade inte många kronor och räckte både till lunch för mig och middag till 2 vuxna och 5 barn. Plus att jag har till lunch imorgon.

Receptet på pizzadegen vi gjorde häromdagen hittar ni här.
Bloggar från telefonen. Strul med datorn. Ska skriva ner recepten här också,

Nu ska jag inta soffläge. Är trött. Känns som att jag haft fullt upp hela dagen.

Så många fördelar med att kunna jobba hemifrån. Största nackdelen är att man ser allt som man borde göra. Tjejerna är duktiga på att hjälpa till när jag ber om det. Idag var det dock så där 🙈 stökigt. Har inte orkat och då trivs inte jag alls. Blev att jag liksom försökte göra allt idag samtidigt. Tvättkorgen är ett skämt. Blir ALDRIG tom. Den stressade mig också. Kan ni släppa å bara tänka tar det en annan dag? Kan det ibland dock inte idag.

Har gjort det jag kunnat idag. Ska låta mig känna mig nöjd ❣️

Önskar er alla en underbar kväll 🤗

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Japp, jag tänker att skiten ligger kvar tills imorgon också 😂 Har inga problem att hoppa över tvätt men kan inte strunta i köket tex. Men blir en del tvätt hos oss också med 2 vuxna och 5 barn 😂😊