4 kids and braids

Egna val och hjälpa till

God kväll söndag!

Har precis stoppat in pizza till mig och Micke. Idag blev det hemmagjord pizza till middag ?

Så kul att fixa när tjejerna vill hjälpa till. Blir mer kravlöst på något sätt. Dom blir liksom så nöjda efteråt. Gjorde egen pizzasallad också som blev så god.

Idag blev det sovmorgon och sedan en utflykt. Jag behövde filma och fota inför ett riktigt roligt samarbete. Det blåste och var kallt. Tjejerna blev lite trötta i armarna. Ni får se på IG på tisdag.  Trots allt blev jag riktigt nöjd. Svårt att synka alla ibland och går ju inte göra något åt vädret.

Så fin plats.

 

Hade tänkt fika på Systrarna Delselius ute på Värmdö mitt favoritfik men de hade inga semlor kvar :(. Fick bli ytterligare ett stopp å där hade vi mer tur.

Fick dock köpa med hem. Fullt inte lätt att klämma in 5 personer. Inte alltid lätt det där.

Hemma igen skulle vi alla hjälpas åt att städa och plocka in tvätt.
För att få ihop vårt liv så försöker vi att alla måste hjälpa till här hemma. Det är dock inte helt lätt. Känns ibland som att det är enklare att fixa själv. Bli bara konflikter och tjat.
Idag gick det ändå ok tycker jag. Ingen blev sur å smällde o dörren och ingen började gråta.
Dom brukar få hålla iordning själva i sina rum och packa saker som ska med till skolan. Brukar dock få påminna. Sedan tjejerna var ngra år gamla har de själva fått välja vad de vill ha på sig. Trillingarna har ibland valt likadana kläder men oftast helt olika. Ibland ville jag typ ? lägga mig i men har försökt låta bli. Viktigaste är ju att man själv känner sig bekväm.

Tänker att man lär sig genom att hjälpa till. Hur tänker ni?
Nu ska jag göra ett städröj innan soffan.

Önskar er alla en underbar kväll ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karin Castrillon Nilsson

    Så kul att läsa dina inlägg. Hur har ni det med flickornas klädval… Finns det en press från skolan/kompisarna att vissa kläder är helt ute o att kompisarna har mycket dyra märkes grejer. Känns jätte jobbigt här ibland.. Cassandra förstår att vi inte kan köpa dyra kläder men är ändå ledsen ibland.. dessutom är hon så smal att det är super svårt att hitta kläder, mest byxor som sitter uppe, inte är för korta.. och ändå ser snygga ut. Såå himla svårt!! Så det är ofta tårar i omklädningsrummet tyvärr.. och en stor önskan om att gå upp i vikt! Stackarn. Nu har vi precis köpt skidbyxor men gick inte att hitta till henne.. så jag fick köpa för stort och måste gå till en kompis som kan sy… men det känns inte kul att behöva göra så Cassandra blir så ledsen.
    Stor kram t dig! ha en fin vecka!