4 kids and braids

Ny skola

God morgon onsdag!

Precis kommit hem efter att ha lämnat trillingarna vid bussen och Mollie vid nya skolan.

Tjejerna var mer taggade än jag trodde på att åka till skolan. Kl..7 var dom klara allihop. Tänk en del saker blir så mycket lättare när barnen blir större.

Lite nervöst att börja ny skola. Följde med in och vi började tillsammans irra omkring och leta efter rektorsexpeditionen. Träffade en av Mollies innebandy kompisar som tog sig tiden att följa med M. Bestämde mig för att lämna henne.

Vi har pratat mycket om skolstarten och byte av skola. Det är inte lätt men vi känner att det nästan var ett måste. Ibland måste man våga prova vad som finns där ute. Viktigaste sedan är att ge det tid. Vet själv som när man börjar nytt jobb. Tar flera veckor att komma in i allt.

M var så lugn och det känns så himla bra. Så skönt för det gör mig lugnare. Hon skulle få träffa sin nya mentor en stund innan dagen drog igång. Mentor nr.13 i ordningen. Hon har verkligen haft sådan otur just med lärarbyten. 6 på lågstadiet och 6 på mellanstadiet när det kommer till ansvarig lärare för klassen. Trillingarna är nu på mellanstadiet inne på sin 3:e.
Blir inte bra i längden när det ständigt byts ut lärare. Varje termin liksom få börja om. Inte bara varit mentorer som varit nya för M. Tar ju tid det också att lära känna och ta till sig nya lärares sätt att undervisa på. Tar mycket energi. Har skapat både frustration hos M och hos oss föräldrar.

Hoppas så att detta blir bra. 

Nu ska jag dra igång med att planera lite inför närmaste framtiden.
Tänker bloggen ska komma igång igen. Kommer bli veckans middagar med recept. Vardagslivet, hår och inredningsfix. Bjuder på en morgon bild från Mollies rum.

Önskar er alla en riktigt härlig onsdag

?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.