4 kids and braids

livet liksom

God morgon torsdag!

Sitter och jobbar för fullt. Får ibland inte till den där riktiga arbetsron förrän alla har somnat.

Det har varit mycket de sista dagarna. Så fort det händer något runt tjejerna så tappar jag. I måndags hände det för mycket. Tänker inte gå in på det mer än att det var tårar och att jag fick hämta hem tjejerna. På tisdagen kom ett mail som jag inte ens skulle ha fått.  Någon hade tagit fel på namn. Gällde inte mitt barn. Man mailade ut mailet kl.17 checkade ut och gick hem för dagen. Jag förstod ingenting av mailet.

I måndags hade jag nästan fotat och filmat klart allt för ett samarbete. Hade varit i butik och köpt produkten för att kunna vara ute i god tid med utkastet.

Fick samtalet från skolan. Samtidigt ett mail från företaget jag gör samarbetet igenom. Tyvärr har många av produkterna i detta samarbete sålts slut. Din produkt är en av dom. Du får här 10 andra produkter att välja mellan och beställa hem. PANIK! Hade verkligen hittat och fått till ett riktigt bra utkast.

På tisdagen när jag skulle hämta upp Maja från dansen. Skulle bara gå förbi butiken och se om jag kunde hitta en ny produkt. Då kom det där mailet. Stod bara ett namn i ämnesraden. Ett av mina tjejerna namn. Jag läste det samtidigt som vi gick in mot butiken. Det som stod i mailet hade i vanliga fall inte varit någon katastrof. Det är ok att vara mindre bra på saker och ting men om det nu är så skulle jag som förälder gärna vilja ha en förvarning om det innan inte bara ett mail.

Kunde inte släppa och kunde inte heller fokusera på att lyckas hitta en ny produkt. Det blev för mycket och tårarna bara började trilla.

Några samtal senare fick jag tag på en underbar kompis som kunde hjälpa mig. Det var inte jag som skulle få det där mailet utan det var till någon annan, Kunde ändå inte släppa. Ni vet när det snurrar så där mycket ibland snurrar det liksom bara på.

Försökte pausa lite på dagen idag men det är svårt. Jag kan inte riktigt slappna av. Jag funkar liksom inte. Den där överraskningskalendern vi skulle göra den bara tappade jag. Men tjejerna förstår.

Svårt att uppdatera här när man typ inte har något att dela med sig av. Blir bara typ tomt ibland.

Nu skulle jag nog kunna slappna av men nu behöver jag sova! Samtidigt har jag jobb att göra. Gjort klart ett utkast och påbörjat ett annat. Ska första ha en riktigt effektiv dag imorgon. Måste bara hitta en ny produkt först.

Önskar er alla en riktigt härlig torsdag! Fredag och helg ni är så välkomna!

KRAM från mig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.