4 kids and braids

Gratis Mc Donalds…

     God kväll torsdag!

Vet ni jag fick sovmorgon imorse också.

Micke jobbade hela kvällen och kom hem sent. Jag jobbade också och sedan kunde jag inte somna.

Ibland när han jobbar riktigt sent brukar han köpa med Mc Donalds hem. När Mollie var liten var hon ofta vaken med mig på kvällarna. Vid några tillfällen var vi vakna så där jätte sent när Micke jobbade och hon tyckte det var så mysigt när vi satt och käkade Mc Donalds mitt i natten.  Även om hon var så liten så minns hon det än idag.

Så det gjorde vi inatt jag och Micke käkade MC. Å gratis blev det. De hade problem med sina kort terminaler och ny nattpersonal. Micke frågade om han kunde swisha men nej vi bjuder fick han till svar!

Trillingarna hade halvdag idag och jag blev lite stressad över det. Jag hade massa jobb att göra. Kanske inte optimalt med sovmorgon men behövde verkligen sova. Dom kom dock inte hem utan och åkte ner till Nynäs med sin kompis innan de tog bussen hem.

Hann filma 3 olika klipp till 3 olika samarbeten. Så kul när det flyter på.

Tjejerna kom hem och gick direkt upp. Efter en stund kom det en mess. Mamma det är allmänhetens kan vi åka. Var precis vad jag behövde komma ut och få lite luft.

Hon verkligen njöt på isen! Jag tyckte det var riktigt mysigt jag också. Det var bara hon och 2 stycken på isen.

Stannade och handlade på vägen hem. Ville baka havrebollar med saffran med Maja. När jag frågade om hon ville hjälpa mig svarade hon ja direkt och vi körde igång.

Vi läste inte receptet innan och blandade bara ihop alla ingredienser. Smeten blev inte alls så där gul som på bilden… Vi lyckades dock få till det. Så om ni ska testa att göra dessa läs innan. Receptet hittar ni här hos Fredriks Fika.

Så smart tips. Lägg havrebollarna I en kastrull med pärlsocker och bara skaka om. Blir perfekt resultat!

Nu ska jag värma lite rester till middag sedan o jag har lite energi kvar vilket jag verkar ha idag ska vi fortsätta greja jag och Tilda i hennes rum. Mysigt med lite egentid med var och en av dom.

Ha en underbar kväll!

KRAM från mig

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emmelie

    Nikki och Tommy kör också väldigt sena besök på Mc Donalds ibland och det är som att hela hon lyser upp när det hänt. Gissat att det är sådana minnen som kommer sitta kvar 😉