4 kids and braids

Besviken på mig själv

God kväll tisdag!

Måste berätta om idag. Jag blev så lurad.

Trillingarna har haft lite olika prov det sista. Vissa har de övat tillsammans och något har Mollie hjälpt dom med. Jag är typ alldeles för trött i huvudet på em kvällarna så jag har liksom inte orkat hjälpa till.

Proven har gått bra förutom ett där en av tjejerna typ tävlade med en kompis om vem som skulle bli färdig först. Ingen bra ide 😉

Dom jämför sig så klart med varandra men jag tror inte att de blir stressade av om någon lyckas bättre.

Jag försöker att se dom som 3 olika individer och inte jämföra. Dom brukar prestera ganska så lika men just det där provet när en av dom tävlade ja då undrade jag vad som hänt.

Idag ringde i alla fall Tea hem de hade precis sluta skolan. Hon berättade att de fått tillbaks sina NO prov. Hörde på rösten att det var något. Maja fick 4 rätt mamma. Å hann tänka det lät inte så bra 4 rätt. Ok svarade jag vad var max. 9 fick jag till svar. Vad var godkänt då. 4 1/2. Jag tycker så länge man presterar godkänt är det ok.

Man kan inte styra hur man reagerar. Blev besviken på mig själv. Vad hade de ens haft prov om? Funderade men hade ingen aning. Visst kan de klara sig själva men lite engagemang borde jag ju ändå orka med.

Vad hade ni andra då frågade jag.  Det där med att inte jämföra…. Jag hade 9 av 9 säger Tea. Ok…. Tilda då 9 av 9.

Om man inte får godkänt får man göra omprov. Frågade om Maja skulle få göra det. Det blev tyst. Jag hör hur någon börjar tokskratt i bakgrunden. Du gick på det mamma. Hör Maja skrika jag behöver inte göra omprov jag hade också 9/9.

PRANKAD mamma får vi köpa fika nu?

Känslan hängde lite kvar. Det där att jag inte ens visste vad de hade prov om.

Nu ska vi åka hemåt. Har suttit i ishallen och jobbat medan Tea har tränat. Kanske ska stanna och köpa med lite fika hem och bara mysa en stud tillsammans allihop!

Kram från mig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.