4 kids and braids

Så typiskt mig….

 Hej onsdag!

Hoppas allt är bra med er!

Jag kämpar på med mina glasögon. Visst vänjer man sig med progressiva?

Blev en alldeles för sen kväll igår. Brukar inte somna så sent längre. Vi satte på en film en film som jag inte alls gillade. Ingen av oss kunde sluta titta. Fractured hette filmen. En nyhet på Netflix. Gillade inte obehagskänslan efter. Hade tom svårt att somna även fast det var riktigt sent!

Mycket jobb framför datorn idag. Fotofix och utkast som ska in. Riktigt roligt speciellt när man blir nöjd med bilderna.

Lite seg idag. Lite nyfiken på hur lång tid det tar innan min D-vitamin boost kickar in. Jag käkar just nu max dos på 2 x 2000 µg varje morgon. Har fått vitaminerna på recept. Normal dos är 20 µg.

Försöker vila när jag är lite trött. Försöker tänka på vad jag stoppar i mig. Dock inte alltid det enklaste. Måste helt klart bli bättre på att käka lunch. Vill börja promenera och styrketräna. Inser att min kropp behöver bli så mycket starkare än vad jag är nu. Målet är att lyssna mer på kroppen och om boosten hjälper blir jag piggar och piggare. Tänkte dra igång nya året med att kondition och styrka!

Imorgon ska jag tillsammans med en underbar vän testa på yoga. Det är en nybörjare kurs på 10 tillfällen. Får köra bara en gång om det inte skulle kännas ok efter passet imorgon. Tror att det är precis det här jag behöver just nu. Har bara provat 2 gång själv framför tvn men det gav inte så mycket. Har dock mer eller mindre bestämt mig för att köra hela kursen.

Någon här som kör yoga?

Jag har googlat runt efter yoga kläder men har lyckats hejda mig.

En egen yoga matta har jag dock inhandlat och den kom passande nog igår ska be Micke hämta ut den på vägen hem. Åååå han kom precis hem. Med ett väldigt platt paket. Hann tänka den kanske är hårt hoprullad. Men nej då vet ni vad jag gjort?

Jag har beställt hem en väska för en yogamatta! Alltså Så himla typiskt mig. Tyckte det var ett bra pris. Lite för bra!

Får väl helt enkelt beställa hem en matta också då!

För tjejerna är det kompisgäng som gäller. Tea och Maja är med 2 kompisar, Mollie hemma. hos en kompis och Tilda har en kompis med sig hem.

Tea har fys och ispass senare ikväll.

Nu lite måstefix.

Ha en underbar kväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. louise

    Jaaa,man vänjer sig med progressiva glasögon 🙂
    Min optiker sa,de det 2 veckor så kommer du att ha vant dig. Du passa bra i dom du valde 🙂

    1. 4kidsandbraids

      TACK snälla! Bara avvakta då… Tycker typ jag ser sämre med dom just nu men det är säkert som du skriver en vanesak 😉