4 kids and braids

Känner mig typ full….

Hej tisdag!

Idag fick jag till ett litet städryck mellan jobben. Hela huset är nästan städat och jag bara älskar det. Sen att det blir ostädat bara alla har kommit hem ja det är en annan sak.

Efter att ha lämnat tjejerna imorse hann jag hem och jobbade en stund. Sedan en tur till Nynäshamn för att hämta ut mina nya glasögon. Fick prova dom där och det kändes typ som att jag var full. För er som inte vet så är progressiva glas sådana man kan ha om man har fler olika synfel. Jag är både översynt och behöver ha läsglasögon när jag läser. Det kommer ta ett tag för mig att vänja mig tror jag eller det gör det nog för alla. Har haft dom på mig i stort sett hela dagen. Hoppas så att huvudvärken håller sig borta nu!

Tänkte bjuda er på ett recept idag som jag hittade på svt.se häromdagen. Hallongrottspaj!

Alltså har precis provsmakat och det blev så himla gott. Vi ska mumsa på den ikväll allihop.

Receptet kommer här:

INGREDIENSER

6–8 PORTIONER

Paj

 • 225 g
  smör
 • 1,5 dl
  strösocker
 • 1,5 tsk
  vaniljsocker
 • 1 tsk
  bakpulver
 • 5 dl
  vetemjöl

Fyllning

 • 500 g hallon använde färska hallon
 • 3 msk potatismjöl
 • 3 msk ljus sirap
 • florsocker, att pudra ovanpå

Krämig vaniljyoghurt

 • 4 dl krämig turkisk yoghurt
 • 2-3 tsk vaniljsocker

SÅ LAGAR DU

Micke är just nu på IP med Tilda och Maja som har fotbollsträning, Mollie har kört klart sin Milan träning och nu ska hon träna innebandy. Själv har jag och Tea precis tagit oss till ishallen. Tea har 1 timmas is.

Önskar er alla en underbar kväll!

KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.