4 kids and braids

Människor på väg en dröm

 Hej söndag kväll!

Hoppas allt är bra med er!

Om jag skulle få sätta ett namn på den här helgen så skulle det få bli HAPPY!

I fredags var Mollie med på ett disco som hennes innebandyklubb engagerade. Tea hade ett konståkningspass.

Jag och Micke pratade om att hitta på något på kvällen.

Tjejerna ville ha tjejkväll med mormor som kommit över för att hälsa på under helgen. Jag och Micke hade tänkt att käka middag i Nynäshamn men utbudet här är inte så stort så vi åkte in mot Stocholm istället. Tar ju faktiskt bara lite drygt 30-35 minuter.

Vi bestämde oss för att äta grekiskt till middag. Ni som följer mig vet ju att jag längtar mycket efter att få åka just dit. Har varit där många gånger men aldrig med familjen. Jag tycker det är lagom långt att åka och tycker det är ett helt fantastik land med massa olika öar och platser att besöka. Parga var en pärla och Zakynthos gillade jag mycket.

Käkade så mycket tzatziki så vi mådde nästan illa båda 2. Det är ju så galet gott. Jag valde en lycklig souvlaki till varmrätt. Hade tänkt käka dessert också men det fick tyvärr inte plats i magen jag var så mätt.. Efter middagen promenerade vi runt på söder en sväng innan vi åkte hemåt igen och hämtade upp Mollie.

Igår var det massa aktiviteter. Mollie hade sin 1:a innebandymatch med sitt gamla lag för säsongen. Knäna höll och kroppen kändes ok efteråt. Tea hade balett och konståkningsträning. Maja och Tilda hade avslutningsmatch med fotbollen.

Tilda spelade första halvlek och Maja skulle spela andra. Rätt som det är så ser vi att Maja tar sig för örat och börjar gråta.. Jag sprang dit. Hon hade blivit stucken av en geting och var så ledsen å det gjorde så ont.

Trodde aldrig att hon skulle orka spela. När 2:a halvlek drog igång stod hon på planen och hon såg så där glad ut som bara hon kan göra!

Det blev tyvärr förlust men de båda var lita glada som vanligt!

Mollie skulle sova hos kompis och tjejerna ville upprepa kvällen med mormor. Så vi bestämde oss för ett nytt Stockholmsbesök och en bio.

Bion som vi ville se började inte förrän kl.21 så dt blev en långpromenad längs med Drottninggatan, Birgerjarlsgatan. Promenerade förbi Adolf Fredriks kyrka. Mötte massa människor på vägen någonstans.

Så häftigt att se alla festklädda människor på väg någonstans. Älskar pulsen.

Så galet mysigt att bara promenera runt. ! En dröm när vi blir äldre är att ha en lägenhet inne i Stockholm.

Såg Gemini med Will Smith i 3d plus. Så himla snyggt filmat. Helt ok film mycket action och massa snygga effekter.

Hade massa planer för dagen men det blev liksom ingenting av något. Lite stressande men iblandad är det bara till att gilla läget. Hade behövt fota 2 samarbete men hann inte med något av dom

Micke skjutsade Maja till en IBF kompis passade på att ta en fika med Tilda hos farmor och farfar.

Jag och Tea åkte till ishallen. Jag har suttit på ett föräldrar möte och nu har Tea ispass.

Mollie är just nu och kör sin 1:a innebandymatch med sitt ordinarie lag. Vi är alltid med och tittar någon av oss men vi har insett att hon behöver få vara själv ibland. Det tar lite emot men….

Veckan som kommer bli jobb och så kanske ett spännande frukostmöte på fredag.

Men först ska jag njuta av lite söndagsmys.

Önskar er alla en underbar kväll!

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nadja

    Åh, är faktiskt på Grekland just nu för första gången tillsammans med min sambo. Det är så fantastiskt fint och maten är magisk✨