4 kids and braids

Stod mitt namn på den…

 Hej fredag!

Så efterlängtad. Älskar alla helgdagar men fredagen när man har hela helgen framför sig är liksom lite speciell tycker jag håller ni med?

Efter att ha lämnat tjejerna åkte jag hem och gjorde lite måstefix som vanligt. Efter det ett telefonmöte med ett riktigt roligt samarbete som kommer fram över. Jobb med utkast, betade av mailen. Produktiv förmiddag. Jag behövde åka och köpa material till ett samarbete så det fick bli lunch och shopping i Farsta.

Hade gjort det jag måste och skulle bara kika in på Åhlens…. Alltså hittade så mycket fint!!!

Skulle kunna shoppat loss ordentligt!

Hittade en supersnygg väska massa fina blusar och byxor. När jag var på väg ut hittade jag en mössa som jag bara var tvungen att köpa! Ni vet när man bara känner att det liksom står ens namn på saker. Nu gjorde det ju det bokstavligen 😉

Blev en superdupergosig tröja, vantar och en mössa. Vet inte när jag unnade mig en mössa senast och mina förra vantar dom har jag tappat bort. Eller så har någon annan lånat och tappat bort. Kan vara en variant.

Kan tycka att det är lite jobbigt att lägga pengar på mig själv. Vill hellre köpa till tjejerna. Detta har dock varit min vecka så det kändes ändå helt ok när jag gick ut från affären.

Vantarna är tumvantar fast fingervantar inuti. Skinn på undersidan av vanten.

Vantarna finns här, mössan här,

tröjan här.

Västen är Mollies kommer från Kidsbrandstore Nike finns här

Nu ska vi åka och hämta Mollie från sin fotbollsteori ja de har det med Milanträningen på fredagar. Hon ska vidare på disco. Hennes innebandylag ska anordna 2 disco ikväll. Lämna Tea samtidig på konståkningsträning. Sedan börjar fredagsmyset!

Önskar er alla en underbar kväll!

KRAM från mig

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.