4 kids and braids

Vi människor då?

Hej fredag!

Hoppas allt är bra med er!

Fredag idag som jag älskar denna dag!

Veckan gick fort som vanligt! 2 Stockholmsbesök. Ett av dom ett läkarbesök och det andra nya prover. Nu vänta 10 dagar får vi se vad dom här proverna visar. Kan vara så att det finns en anledning till att kroppen är trött och har ont. Visst är det till viss de säkerligen stress men kanske inte helt.

Har tagit upp det förut men har ändå svårt att släppa tanken. Vi är så galet noga med våra bilar. Rätt bränsle och så ska de besiktigas varje år. Vi människor då? Hur ofta gör vi en ordentlig hälsocheck?

Min läkare som jag träffat nu vill i alla fall utreda ordentligt och det känns bra! Är inte van att vara så här trött hela tiden och det tär på mig. Energin finns där ibland och sedan tar den liksom bara slut. Ett av proverna visar på något avvikande en förklaring till att jag mår som jag gör! Så nu försöker jag lyssna så kroppen såmycket jag kan och vilar när kroppen ber om det. Galet tråkigt men så är det. Har massa härliga höstprojekt jag skulle vilja pyssla med. Får ta lite längre tid bara.

Först på listan är att göra om lite i tjejernas rum. Maja och Tilda har dagbäddar med förvaring under Brimnes heter dom. Kommer från Ikea finns här. 

Majas rum visade jag i ett inlägg häromdagen. Idag tänkte jag visa er Tildas. Hennes säng drog vi ut så den blev 120 svårt att ha större i hennes rum. Över madrasserna som ligger direkt i själv sängen köpte vi en tjock bäddmadrass Tustna också den från Ikea finns här.Blev så bra och hon är så nöjd. Sedan ville hon även att det skulle kunna bli helt mörkt i hennes rum.

Hade tänkt gardiner på både sidorna men det fick inte plats .Så det fick bli en på ena sidan. Hon kan dock dra ut den så det täcker hela rummet, Majgull mörkblå finns här.

Hon som jag älskar kuddar och vi tycker båda att man inte kan ha får många Blandar hemmasytt med kuddfodral från bland annat H&M Home.

Tapeten älskar hon fortfarande. Den heter Ashfield Floral Delft och kommer från Ralph Lauren.

Teas rum möblerade vi om häromdagen. Hon ska framöver få en bredare säng och också mörkläggande gardin. Får bli nästa projekt! Hon ville ha en rosa så det får det nog bli!

Nej nu måste jag ta tag i dagens jobb!

KRAM på er och ha en underbar dag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Camilla

  Har en dotter på 8 år. Är kluven ang att skaffa säng med förvaring eller köra bums på resårbotten med ben å bäddmadrass. Känns lite skönare än med skumadrass. Eller håller/ får de plats resårkärna i sån där säng med ribbotten? Annat fall känns de som hon kommer växa ur den inom framtid. Dock galet mycket förvaringsmöjlighet ?

  1. 4kidsandbraids

   Vi körde på sänglådor till Mollie sådana man kan dra ut. Rymmer också massa förvaring!
   Hade jag valt idag hade jag kört på resårbotten!