4 kids and braids

Tävlingstips fri entré

  God morgon söndag!

Hoppas allt är bra med er!

Vi hade en riktigt härlig dag igår på Parken Zoo. En riktigt härlig sensommardag. Sol och 17 grader varmt. Det var jag Micke och trillingarna. Mollie ville hellre hänga med kompisar. Tråkigt att inte ha henne med men kompisar är otroligt viktiga just nu och då får det vara så.

Något jag verkligen gillar med Parken Zoo är att  även om det är många besökande så märks det inte. Det finns så stora ytor att promenera omkring på. Idag började vi med att gå runt i djurparken.

Mina favoritdjur är helt klart surikaterna.

Efter lunch besökte vi lemurerna som är Tildas favoritdjur. Dom var dock lite trötta och hade kurat ihop sig allihop tillsammans.

Resten av eftermiddagen spenderade vi i i tivolidelen. Micke hängde på i flera av åken och jag åkte i alla fall ett varv i larven. Tjejerna verkligen sprang  mellan attraktionerna. Det där lyckoruset kom över mig flera gånger. Att få vara med och dela deras glädje är helt fantastiskt.

Så glad att de fortfarande har så mycket av sina barnasinnen kvar. Å hur lätt de har till skratt.

Vi fick med oss ett gosedjur hem. En gibbonapa tror jag det är. Jag är inte så svårövertalad ibland!

Det här är inget samarbete utan något som jag fick syn på när vi gick ut från parken. De ska ha Halloween firande och man kan tävla om fri entré. Tänkte passa på att tipsa om tävlingen!

Tryck här så kommer du direkt til Parken Zoos hemsida. Du hittar tävlingsinfo under aktuellt i parken.

Hämtade upp Mollie på vägen hem. Käkade middag och sedan var jag trött. Det var Mollie också och försvann in på sitt rum. Trillingarna däremot har dansat, hoppat studsmatta och gjort allt annat än suttit stilla. Det sköna är ju att de är så stora och självständiga att det är ok för oss vuxna att bara vara.

Idag har Tea konståkningsträning och de andra tjejerna fotbollsmatcher. Efter ska trillingarna leka med olika kompisar. Själv ska jag försöka få lite hemmamåsten fixade. Så trist men tråkigt när man hamnar efter. Väljer att prioritera annat emellanåt.

Försöker förändra vårt liv men med små förändringar. Handlar om att släppa på vissa saker och bli bättre på att ta tag i andra. Jag har inte ätit vare sig godis, chips eller glass sedan 2 veckor tillbaks. Har inga problem när de andra äter. Trodde jag skulle tycka

Vi har dragit ner ordentligt för tjejerna också. Fika på fredagar och bara godis på lördagar. Vi har inte köpt hem någon köpmat under de här 2 veckorna. Vi har även en bestämd tid på veckodagarna när tjejerna ska ha gått och lagt sig.

Tänker man kan inte börja dra i allt man vill förändra då är det lätt att allt bara faller.

Nu är det dags att dra igång dagen!

Njut av dagen!

KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.