4 kids and braids

Mysigaste rummet

Hej lördag!

En riktigt bra fredag blev det.

Jobb och en jobblunch med underbara Julia. Så skönt att ha någon att kunna dela sina tankar med när det kommer till vårt jobb som influencers.

Hämtade tjejerna när de slutade skolan. De var överlyckliga alla 3. Alla rätt på glosförhöret och så hade klassen samlat 4 A. De får A när det har varit en bra lektion. Vi skjutsade Mollie till hennes Milanträning. Tog en fredagsfika innan vi åkte hemåt igen. Var grymt sugen på sockerbullar men har bestämt mig för att undvika socker helt ett tag till. Går förvånansvärt bra. Imorgon har det gått 2 veckor.

Jag och Micke träffade sedan våra underbara grannar en stund. Hemma igen blev det soffan och Fångarn på fortet med tjejerna. Så himla härligt när alla kryper upp i soffan och vi är tillsammans. Fick en känsla av lyckorus i hela kroppen.

Idag lördag har tjejerna inga aktiviteter alls så ska vi passa på att åka på utflykt.

Först vill jag visa er vad jag fick upp igår på väggarna i vårt sovrum. Vi har nästan haft alla rum på övervåningen som vårt sovrum. Det vi har nu är det mysigaste sovrummet vi haft.

Jag är sådan som person att jag vill att saker och ting ska bli färdiga snabbt.. Det är dock inte alltid det bästa. Ibland tar det tid att veta hur och vad man vill ha. Det kan det vara bättre att vänta och spara tills man kan köpa det man verkligen vill ha,

Färgskalan i sovrummet går i vitt och grått. Sängaveln som tidigare stod i Majas rum fick flytta in till oss. Hemmasnickrad och kostade bara några hundralappar att fixa iordning. Har fäst 2 mindre lampor i den och en lampslinga. Blir så mysigt sken av slingan.

Har köpt linnepåslakan till sängen och de är så himla sköna samt en grå pläd. 

Den stora drömfångaren har fått ta plats i fönstret.

Blev lite tomt över sängen. Ville ha en tavla där. Valet föll på en mörk Canvas. Skulle den trilla ner så skulle det inte var någon större fara. Hade det däremot varit en tavla med glas…. Så valet av Canvas är perfekt!

Bredvid sägen har jag mitt skrivbord som jag tycker så mycket om. Det är egentligen ett gammalt slagbord som jag målat om. Skrivbordsstolen fanns hemma hos min farmor och farfar när jag var liten. Har bara fått några omgångar med färg sedan dess. När jag hittade en Canvas att ha över sängen blev jag sugen på en över skrivbordet också. Blev så himla glad när jag hittade den här. Kändes så himla rätt och inspirerande.

Tycker inte att det är helt enkelt med konst på väggarna men de här 2 blev jag riktigt nöjd med!

Tavlan över sängen heter Break och den vid skrivbordet Lady Branches.

Båda kommer från Canvasbutik.se

Dom har förutom posters och prints massor av snygga och läckra canvas.

Hittar du någon favorit?

Dags att ta tag i dagen!

Önskar er alla en underbar lördag!

KRAM från mig

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.