4 kids and braids

Ibland får man bromsa

Hej fredag!

Allt bra?

Känns som att det går åt rätt håll för mig även om jag känner mig riktigt trött emellanåt. Skönt med fredag även fast det väntar jobb i helgen. Alla tjejerna är i skolan idag.

Helgens planer är om Tea orkar konståkningsträning ikväll. Imorgon ska vi åka på utflykt och på söndag har Tea träning igen och de andra 3 har matcher. Mollie hemma och Tilda och Maja i Trollbäcken.

Nämnde ju det igår det här med hur vi tänker angående allt skjutsande till kompisar och alla dessa aktiviter som tjejerna har.

Jag resonerar så här. Vi har valt att bosätta oss på landet. Det betyder att det blir mycket skjutsande fram och tillbaka. Sedan såklart kan tjejerna ta bussen när det passar. Men vi vill bo lite avskilt då det passar oss. Skulle tjejerna få välja skulle de alla hellre bo mer centralt och närmare kompisar.

Vår tanke var att vi skulle ha 2 barn. Tätt så att de skulle kunna växa upp och ha roligt tillsammans. Det skiljer 1 år och 8 månader på tjejerna. Dock föddes trillingarna 6 veckor för tidigt i v.34.

En otrolig lycka att få 2 barn i bonus! Utifrån det resonerar jag så här. Jag vill att alla mina 4 barn får samma möjligheter till att leka med kompisar oavsett. Utöva den aktivitet de själva vill. Allt så klart inom rimliga gränser både när det kommer till tid och ekonomi. Det är viktig för mig att de får känna det att de alla har samma möjlighet till den självständighet och egentid som de behöver. Både i aktiviteter och kompisar. Det ska inte vara ett hinder att de blev 3 på en och samma gång. Jag hade kanske resonerat lika om jag valt att skaffa 4 barn. Lika viktigt då men hoppas ni förstår vad jag menar. Vill inte begränsa någon av dom.! Sedan att jag har möjlighet att jobba mycket hemifrån och till viss styra mycket av min tid hjälper såklart till.

Sedan ibland får man bromsa och sätta stopp. Blir för mycket även för mig. Nu när jag inte känt mig helt pigg har vi sagt nej till kompisar hemma hos oss och det har tjejerna accepterat.

Vi delar mycket på skjutsandet såklart. Micke hänger mycket med Mollie och jag med de andra 3.

Allt har ju sin tid Tänka om några år kanske de susar omkring på var sin moped. Fast blir säkert massa åkande då också. När bensinen och pengarna tagit slut!

Han en underbar fredag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva

    Ni verkar ha de så himla mysigt. Jag växte oxå upp på landet,hade dock några kompisar i grannhuset. De är verkligen härligt att få bo så. Håller med dig- tiden man skjutsar sina barn till olika aktiviteter är ju ganska kort iallafall. Ha de så gott ❤❤