4 kids and braids

Blir de avundssjuka

Hej torsdag!

Hoppas allt är bra med er?

Lite förkylt här. Hostigt och ont i halsen, Tea kände sig inte alls pigg igår kväll så hon är hemma idag. Undrade vem hon pratade med när jag kom hem efter att ha lämnat de andra i skolan. Jo hennes IBF var också hemma från skolan och sjuk. De körde FaceTime.

Jag köpte med nybakade frallor hem så det blev lite härlig lyxfrukost som start denna morgonen.

Idag står Milan träning på agendan för Mollie. Fortfarande många som frågar vad det är. Finns ett inlägg att läsa tack här. Ska hämta henne i skolan och skjutsa till träningen. Hinner inte annars.  Sedan hämta henne och skjutsa till fotbollsträningen. Tilda och Maja tränar också fotboll idag.

Något jag ofta får frågan om hur vi räcker till och hur vi gör för att inte ständigt ha det där dåliga samvetet för att inte vara rättvis mot sina barn.

Igår följde Tea med en kompis hem Tilda en annan. Hämtade bara upp Mollie och Maja i skolan. Jag ville göra något roligt med bara dom. Planen var att vi skulle åka och shoppa nya träningskläder på Stadium. Dock hörde en kompis av sig till Mollie så till slut blev det bara jag och Maja.

Så mysigt med lite egentid tillsammans.

Maja ville ha en ny träningstopp till dansen och ett par Nike Pro byxor. Blev så nöjd när hon hittade båda.

Tightsen verkar inte finnas på hemsida men toppen finns här.

Köpte nya sådana där glansiga Adidas tights som mina tjejer verkligen gillar. Hade ett par sedan tidigare så bra material och dom blir inte så där slitna direkt som jag upplever att andra tights i mattare tyg blir. Ni hittar dom här. 

Sedan blev det en väska till Tea den hittar ni här  och en till Tilda finns här. 

Blev ett par gröna träningstights till mig och en grön tröja till. Byxorna hittar ni här och tröjan här. 

Byxorna är mer åt det gröna hållet i verkligheten

Fick frågan igår. Blev inte de andra avundssjuka när de inte fick följa med och handla.

Det ligger där och gnager det där ständiga dåliga samevetet Allt räcka till för alla och ge alla lika mycket egentid. Det var mycket värre tidigare när tjejerna var små och man inte riktigt kunde förklara för dom. Idag unnar dom varandra egentid med oss vuxna. Dom vet och förstår att det är svårt och att deras stund också kommer. Sedan är det inte alltid så att om vi åker och shoppar att man shoppar till alla. Som vi gjorde igår och det acceptera dom också Man får något en annan gång.

Sedan såklart blir dom avis på varandra emellanåt ändå men det brukar inte vara så länge utan gå över ganska så snabbt!

Igår hade de andra kompisar och var nöjda med det!

Tänkte dela med mig lite tankar om allt vårt skjutsande hit och dit men det kommer imorgon!

Önskar er alla en underbar torsdag!

KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.