4 kids and braids

Försökte muta henne

   God kväll lördag!

Igår morse när vi lämnat tjejerna skjutsade Micke i mig till stan. Fler prover innan nytt läkarbesök. Mådde lite konstigt på vägen in till stan. Det var fullt i väntrummet och 1 timmas kö. Lite hungrig men inte så konstigt när man fastat.

9 rör med blod fick jag lämna. Stoppade i mig massa jordgubbar direkt efteråt och en smörgås. Micke skjutsade mig till läkaren.

Allt akut är utrett och ok. Ska tillbaks igen om 10 dagar för att se resultatet av proverna.

Jag har mått bättre idag så himla skönt. Fortfarande lite trött men det går åt rätt häll.

Vi har fixat lite hemma varvat det med att vila. Mollie och en kompis åkte till Mall of Scandinavia.

Försökte muta henne att inte åka. Ska erkänna att jag tycker det är superjobbigt att hon har blivit så stor. Samtidigt vill jag inte hindra henne från att bli mer självständig. Det gick jättebra.

Efter lunch åkte vi en sväng med bilen. Tjejerna skulle köpa lördagsgodis. Vi ska verkligen försöka hålla oss till just det. Jag ska tom ha ett uppehåll.

Väl hemma igen hjälpte Micke mig och Maja att fixa lite i hennes rum. Hon vill så gärna ha en stor säng.

Vi drog ut hennes dagbädd oh ställde hennes resårmadrass som sänggavel. Alltså älskar när saker kostar gratis att fixa. Hon var lite besviken på mig först då hon inte trodde det skulle bli bra. Men erkände det först efteråt när hon var mer än nöjd.

Skrivbordet fick flytta bort från fönstret då sängen tar upp mycket av utrymmet i rummet.

Tyckte också att det blev riktigt bra. Mysigt med stor säng!

Nu blir det soffan och en ny serie. Enemy Within på Viaplay. Någon som sett den?

Önskar er alla en underbar kväll!

Kram från mig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Noomi

    Det ser jättehärligt ut med stor säng men jag förstår inte, om resårmadrassen är som sänggavel, har ni då köpt en ny madrass till sängen eller vad har ni där?

  2. Tessie - mamma till två döttrar och bf i januari

    Åh vad jag känner igen mig i det, vill inte heller att mina tjejer ska växa upp och bli stora – samtidigt som jag såklart blir hur glad och mallig som helst när de växer, lär sig nya saker och klarar av mer och mer. Nu är mina tjejer lite yngre än dina (1 och snart 3 år) hehe, men jag känner ändå igen mig i känslan av att vilja stoppa tiden ♡