4 kids and braids

Absolut inget allvarligt

God kväll tisdag och god morgon onsdag!

Tisdagen blev inte alls som planerat. Skulle följt med en kompis in till Stockholm för lite jobb.

Trivs med att arbeta hemma men inser att jag måst försöka ta mig ut mer på dagarna och komma hemifrån.

Min arbetstid är ju lite flexibel. Just nu arbetar jag mest på förmiddagen och sena kvällen när alla har somnat. Lite hemmafix måsten och skjuts till olika aktiviteter där emellan.

Planen var att vi skulle träffas efter att vi båda hade lämnat.

Hade planerat vad jag skulle ha på mig. Lagt fram allt jag behövde ha med mig. Laddat kameran och tom lyckats ladda en powerbank till telefonen. Händer typ aldrig! Var så taggad!

Vid 5 tiden väckte Tilda mig. Hon hade ont i magen.

Det är inte först gången jag får ställa in något som jag planerat. Vet inte varför jag blev så där himla besviken men det blev jag. Blev tom ledsen. Har varit lite extra trött det sista och kroppen säger liksom ifrån. Helt klart lite extra känslig också. Det är mycket som snurrar just nu. Både när det kommer till mig privat och i min roll som mamma. Saker som jag försökt påverka men som tyvärr inte lett till något resultat och det liksom käkar upp mig. Sedan ska Micke iväg på jobbresa några dagar Vi är inte vana att var ifrån varandra mer än någon dag så det påverkar mig säkert också.

Micke skulle dessutom lämna in sin bil. Han var redan på väg till Uppsala.

Så det blev vab istället. Tilda mådde mycket bättre efter att ha fått i sig lite frukost. Har dock klagat nu i kväll på halsont och att hon känner sig trött. Får se hur det blir imorgon.

 

Har precis gjort klart ett utkast till ett samarbete och nu tänkt jag försöka sova. Å nej såg precis att det släppts 2 nya avsnitt av en serie som jag börja titta på.  Grand Hotel på Cmore. En amerikansk dramaserie om ett familje ägt hotell. Någon mer som tittar? En ganska så lättsam serie. Det vore ett drömyrke om det nu fanns ett sådant. Serie tittare alltså se serier och sedan betygsätta typ om förtagen ska köpa in eller inte!

God natt på er och sov så himla gott!

KRAM från mig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Christina

    Hej, förstår din besvikelse, du var ju så laddad. Jag har börjat se Grand Hotel, bra serie att inte behöva tänka så när man ser? I går började titta på brittiska (tror jag) serien
    The Bay på cMore, den blev jag helt förtjust i direkt, jätte bra serie. Jag skulle gärna jobba som tv-serie kritiker? kram och ha det gott???

    1. 4kidsandbraids

      Ja jag var ju det… Visst är det skönt när man inte behöver tänka! Förstår precis vad du menar!!!
      Å sett den så himla bra!!
      STOR KRAM tillbaks!!
      🙂