4 kids and braids

Vill hänga där om det händer något!

   God kväll söndag!

Vi har haft en härlig helg! Soligt liksom sommar!

Igår blev det tidig morgon då jag och Mollie var och fixade våra naglar. Jag blev så himla nöjd. Nu ska jag bara vänja mig vid dom. Det gelenaglar med fransk manikyr.

Efter det åkte vi direkt till IP. Vi missade Tildas match men kom i tid till samlingen för Mollie. Tildas match slutade 3-3. Molllies match blev tyvärr förlust.

Tea fick åka med en kompis ner till ishallen. Hämtade upp henne på vägen hem.

Maja hade en kompis som sov över. De skulle sova ute trillingarna och hon men vid 23 tiden gav de upp. Det blev för kallt.

Idag har Mollie hängt med en kompis. Maja har varit hemma hos en kompis. Tea hade 1 timma fys och 2 timmar is. Jag och Tilda hängde där och tittade. Tycker ibland att konståkning är en lite läskig sport. Tea har gjort sig illa några gånger. Har dock gått över ganska så snabbt.

Jag vill liksom vara där om det händer något. Idag var det 2 olika tjejer som gjorde sig illa. En tjej trillade på ryggen och en tjej ramade på sin fot. Gjorde ont i hela mig.

Jag och Tilda fixade matlista och spelade hänga gubbe. Fick även fläta! Egentid medan vi var där. Perfekt kombo!!!

Handlade på vägen hem. Ni som följer mig på Instagram har sett att jag fortfarande samarbetar med ViktVäktarna. Ska tipsa lite framöver om vegetariska recept. Idag blev det tacos med vegofärs! Inte så avancerat men en mjukstart blir bra!

Alla sporter har nu kommit igång. Maja har fortfarande inte bestämt sig om hon ska börja dansa igen. Mollie ska paus en av sina sporter. Det blir för mycket. Fotbollen med Milan drar igång nästa vecka och den vill hon inte missa. Känns som att det är nästan inte går att köra en vinter och sommarsport när man kommit upp i hennes ålder. Sedan speciellt inte när det är träningar på samma dag.

Nu är alla tjejerna hemma och vi ska käka popcorn och titta på Playa del Sol! Ska ni också titta?

Ha en underbar kväll!

KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.