Vad tror ni om en webbutik – 4 kids and braids

4 kids and braids

Vad tror ni om en webbutik

God kväll fredag!

Det har varit Formex några dagar. Jag ville så gärna åka dit. Bestämde mig igår kväll om jag vaknade pigg skulle jag åka. Efter att ha lämnat tjejerna i skolan åkte jag vidare mot Älvsjö och Formex. Jag kan köra bil och har haft körkort i många år. Mer än halva livet tom. Jag är dock inte helt bekväm med att åka omkring där jag inte helt hittar.

Hur svårt kan det sedan vara att använda sig av en parkeringsautomat.

Var typ helt slut innan jag ens kommit in på mässan.

Stort, massa montrar men något som passade mig när jag kom så tidigt. Det var inte så mycket människor där.

Jag fokuserade på det som var huvudsyftet med att jag åkte dit. Jag har funderingar på att dra igång min webbutik igen. Ni som följt mig länge vet att jag hade en för några år sedan. Nu tänker jag att jag ska fokusera mer på hår accessoarer. Vad tror ni om det?

Vad för slags hårgrejer skulle ni vilja se i min butik? Rosetter, hårband eller vackra hårnålar?

Blev så otroligt inspirerad när jag gick omkring.

Träffade 2 eventuella leverantörer!

Så många läckra montrar. Alltså en del måste kosta en hel förmögenhet att fixa!

En av mina absoluta favoritmontrar var helt klart Tove Frank.

DBKD alltså älskar alla deras krukor.

Å Trademark Living. Älskar återbruk!

Paradisverkstaden

Majascottage

Kände mig ganska så nöjd efter ett par timmar!

Gick lättare att hitta hem.

Har hunnit med ett fotbollsmöte också. Ett möte med Milanfotbollen som Mollie går på. De har bytt träningsställe och nu måste hon åka buss till dom träningarna. Vi vet inte om hon kommer få ihop det ännu. Springa till buss och till träning för att hinna är ingen höjdare. Sedan behöver hon äta något och byta om.

Just nu håller Micke på att hjälpa trillingarna att bädda upp i bak i bilen. Ja trillingarna har fått för sig att de ska sova i bilen. SUCK!

Längtar lite tills imorgon bitti! Var så länge sedan jag hade fixade naglar senast.

Nu blir det Fångarna på fortet!

Kram på er och ha en underbar kväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. MiaMaria

    Vad roligt med webbutik! Jag skulle vilja se tex hårgrejer men kanske annat som man kan matcha till. Typ poncho som passar till hårgrejerna.
    Helt enkelt grejer man kan matcha 😊

  2. Sofia

    Såå mkt fint 🤩 Jag skulle framförallt köpa rosetter av dig😍 kanske nåt mer fint också! Men tycker verkligen de skulle passa att du satsa på egen webbutik med håraccessoarer💜