4 kids and braids

Packat in oss i bilen vi är på väg

Hej torsdag!

Vi har precis packat in oss i bilen. Ibland är det bra om man gillar att vara lite spontan och även har möjligheten att kunna vara det.

Fick en förfrågan på mailen i förrgår. Ett samarbete som bara passar oss perfekt. Tackade ja! Fick sedan vänta på att få godkänt från kunden. Igår morse fick jag svar. Kunden ville samarbeta med oss. De ville att vi skulle komma så snart som möjligt.

Vi har nu packat käkat lunch och sitter i bilen på väg. Vart ska vi då?

När jag läste briefen så blev jag glatt överraskad. Vi ska nämligen åka till Ulricehamn och bo på hotell Bogesund. För många år sedan ja 22 år sedan för att vara exakt så gjordes jag praktik på samma hotell. Efter att ha gått ut gymnasiet jobbade jag 1 år på en restaurang i disken. Sedan en sväng till England som au pair. Pluggade lite engelska efter det. Sedan bestämde jag mig för att jag ville jobba på hotell. Hittade en Komvux utbildning till hotellreceptionist. I utbildningen ingick 2×3 veckors praktik. En av perioderna gjorde jag på just Hotel Bogesund i Ulricehamn. Lite lustigt sammanträffande eller hur! Var 3 mycket givande och roliga veckor. Fick tom erbjudande om jobb!

Så nu sitter vi i bilen och på väg mot Ulricehamn!

Om ni vill kan ni följa med oss i stories på Instagram. Kommer även uppdatera här på bloggen.

Det är en liten mini weekend vi ska åka på!

Önskar er alla en underbar torsdag!  Vi ses från Ulricehamn.

🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elina Fransson

    Välkomna till vårt vackra Ulricehamn! Hoppas ni får en fin helg? skulle aldrig kunna tänka mig att bo i en annan stad! Ska bli spännande att följa er och vad ni hittar på ?