4 kids and braids

Dagens utflykt

Hej fredag!

När Micke behövde fiXA en grej med bilen hängde vi på. Eller inte alla Mollie skulle hänga med en kompis så henne fick vi inte med oss.

Vi var på väg att packa ner långärmade. Kan säga att det behövdes inte. Var så himla varmt. För varmt för att plocka bär i växthus.

Detta är något vi brukar försöka gör 1 gång per år. Tycker det är så himla mysigt!

 

 

Det fanns hur mycket hallon som helst och björnbär. Solmogna hallon är svårslaget. Tea undrade varför vi inte hade grädde med oss…. Hade kunnat plocka hur mycket som helst. Bara älskar bär. Dock blir det inte så billigt. 400 kr kostade det vi plockade idag.

Efteråt stannade och käkade köttbullemackor som vi hade med oss. Eller vi hade en påse köttbullar och en paket med smörgåsar. Smakade så himla gott.

Vi hann landa en sväng hemma innan jag skjutsade Tea till en kompis. Fick med mig Maja som sällskap. Köpte med lite fika hem.

Nu pausar vi en stund på soffan. Eventuellt ska vi fixa lite lister till övervåningen eller så ska vi packa ihop grejer inför imorgon. Har ni vägarna förbi Nynäshamn kom ut till Torö. Vi ska vara med på en marknad där imorgon.

Önskar er alla en underbar kväll!

KRAM från mig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.