4 kids and braids

Jag får fria händer dock bara 100 mil

God kväll måndag!

Å dom lyckades inte dygna igår heller. De orkade knapp hålla sig sig vakna efter 12 slaget. Jag och Micke lyckades dock se en film. Blev Shaft 2. Tyckte den var lite så där.

Micke åkte och jobbade imorse. Vaknade till när hans telefon ringde vid 6.30. Lyckades dock somna om. Blev en ordentlig sovmorgon. Jag och Tilda åkte vid strax efter 11 och hämtade upp hennes kompis.

Vi käkade lunch. Jag jobbade lite granna och sedan körde jag Mollie till tåget. Hon och några kompisar skulle överraska en annan kompis som fyller år om några dagar. Sedan ska de sova över där allihop.

Medan tjejerna lekte började jag klippa vår gräsmatta. 4 1/2 timma senare har jag nu krupit upp i soffan. Jag är helt slut! Det är verkligen som ett ordentligt gympass. Kommer ha träningsvärk i hela kroppen imorgon. Känner det redan nu.

Tea och Maja fick också vara med och hänga med Tildas kompis. De är kompisar alla 4. De har studsat studsmatta och grejat med nagelfix. Kompisen har åkt hem och vi har fått i oss lite middag. Tjejerna är nu ute och studsar igen. Måste vara den mest väl investerade prylen vi har i vårt hem.

Vi har kommit överens om att vi ska ge oss ut på en liten semester tripp på onsdag men vi har ingen som helst aning om varit vi ska åka. Micke har gett mig fria händer med en reservation max 100 mil bort. Var helt inne på västkusten men vet inte om jag har ångrat mig.

Jag har svävat iväg i mina semesterdrömmar och varit både i Frankrike och högst upp i Sverige vid Treriksröset. Älskar att drömma och vara spontan.

Ge mig några tips. Utgå från Stockholm. Norra Tyskland kan det vara något?

Ikväll blir det dock inga större utsvävningar. Kommer typ bara lämna soffan om jag måste!

Önskar er alla en underbar kväll!

KRAM från mig

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Viola

    Couxhaven i Tyskland, lite som om Sigtuna och Nynäshamn skulle fått en bebis – fantastiska stränder, söt liten by. Finns 3 campingar och en stugby, mest tyskar som semestrar där. Ack så trevligt, hade vi inte varit så trötta och bestämt oss för att avrunda dagen tidigare än tänkt så hade vi missat denna pärla. Googla 🙂 och vart ni än hamnar, ha det så trevligt!

  2. Ellen

    Luleå är min barndomsstad riktigt fint ?Gammelstads kyrkstad ett världsarv som är väl värt och se . Finns ett friluftsmuseum där som heter hägnan med djur och handelsbod samt café ?Finns camping inte så långt därifrån . Sen teknikens hus ett riktigt roligt ställe , där man får prova på många olika saker inom olika teman så som gruva/ skog / Facebook då facebookhallarna är där bredvid . Samt deras planetarie med guidad visning i en jordglob om stjärnhimlen . Man får också göra sitt eget papper / kartong ,flyga flygplan .

  3. Malin

    Har aldrig själv varit där men hört att Rügen i norra Tyskland ska vara fint. Vi bodde i Travemünde förra året, också en fin stad.