4 kids and braids

Vi fick liksom testa rugby på riktigt

God kväll onsdag!

Dagarna går så otroligt fort. Imorgon har trillingarna sin sista dag på Daycamp. Mollie har några dagar kvar slutar på lördag.

Efter frukost åkte vi mot campen. Tjejerna letade upp sin färg ????❤️.

Jag åkte tillbaks  till hotellet  och jobbade.

Mötte upp trillingarna vid 16 som hade haft en toppen dag.

Tea innebandy, dans och rugby. Rugbyn var superkul. Vi fick liksom lära oss massor. Tacklas, kasta och köra på riktigt. Teas egna ord.

Maja dansade och hade innebandy. Innebandyn var så kul. Uppvärmning svanskull, hinderbana och sedan match. Gjorde 5 mål mamma.

Tilda körde dans och parkour. Båda var lika roliga men parkouren mer utmanade. Fanns 3 olika steg jag kom till steg 2 berättar Tilda.

Det var  lite extra festligt på campen idag. Massa extra möjligheter till ute aktiviteter.

Segways, aquaballs  heter det så och massa hoppborgar.

Förutom alla schemalagda aktiviteter så är både inne ute AT miljöerna helt fantastiska. För de barn som vill aktivera sig mellan passen finns det något för alla. Vill man bara ta det lungt finns det sådana utrymmen inne och ute också.

För de yngre barnen är verkligen daycamp helt perfekt. Att få prova på så många olika sporter och verkligen få göra det på riktigt med kunniga ledare inom respektive sport. Sedan även det perfekta första steget till själva sportscampen. Där man sover över från söndag till lördag.

Har alldeles glömt berätta. För de föräldrar som har barn som är deltagare på sportscampen finns en päronzoon. Där finna det  möjlighet att stämma träff med sina barn.  

Har kramats några gånger med Mollie där.

Måste berätta något så kul som hände på eftermiddagen idag efter lägret.

Jag fick ett mess. Har Tea tagit fel skor. Står det E.H i Teas skor? Det var från campen. Började leta i tjejernas likadana träningsväskor. Hittade Majas, Teas och Jakobs väska. Dock hade ingen tagit E.Hs skor. Men vi hade ju en väska som det stod Jakob på… Tilda hade Majas favoritskor i sin väska å den väskan saknades… Ringde  campen och frågade om de hade fått in en väska. Hon som svarade gick och tittade. Har en väska som det står Tea på…

Får lösa det där imorgon ?

Nu taggar vi för ⚽️?? heja Sverige!!

Kram från mig ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.