4 kids and braids

Lugnet var verkligen en helt fantastisk plats

God kväll söndag!

Har precis landat hemma i soffan.

Det tog längre tid än planerat att åka hem. Vi tog en längre paus vilket i och för sig var mysigt. Sedan var det en bil som brann på vägen. Vi såg hur rök började bolma upp längre fram på vägen. Röken var kraftig och mörk. När vi kom närmare dök brandbilar upp och det blev helt stopp i trafiken. De släckte snabbt och vi kunde åka förbi. Bilen var mer eller mindre totalförstörd men ingen person kom till skada! Tjejerna var lite skärrade efteråt.

Tänkte summera helgen!

Den gick som vanligt alldeles för fort sedan så var det lite trist att det regnade så mycket!

Hade ju fått massa härliga tips. Hann inte med att se och göra allt men vi är helt klart nöjda med det vi hann se. Blev ju en promenad upp för hoppbacken. Minigolf på campingen som var en riktig höjdare. Tjejerna hann spela en gång till strax innan vi åkte hemåt. En liten tur i centrum med en middag på en italiensk restaurang. Alltså nu har jag ätit mitt livs godaste pizza!!!

Så läcker inredning! Är faktiskt sugen på att måla om i samma blåa färg i vardagsrummet och ta in mer färg. Bjuder på lite bilder! Visst är det läckert!

Efter middagen åkte vi tillbaks till camping. Vilade vi en stund i husvagnen. Det började då spricka upp och jag föreslog en kvällstur till Carl Larsson gården. Riktiga kontraster till det Italienska.

Så vacker väg dit med öppna landskap och små sjöar som solen letade sig fram till. Vi var såklart ensamma dag och kunde gå omkring och kika i lugn och ro.

Så vackra detaljer vill helt klart ha ett bord med hjärtan under!!!

Blev ett kvällsfika stopp på Max med glass och paj innan vi kom tillbaks till campingen. Tog en promenad till stora hallen och såg en innebandy match innan vi kröp ner i husvagnen.

Imorse gick Micke upp tidigt och skjutsade några av tjejerna mellan skolan där de sov och frukosten. Sedan vidare till hallen där de skulle spela.

Jag och tjejerna tog oss dit. Tjejerna hade dock ingen ro att sitta stilla så de gick till hästtävlingarna bredvid och hoppade hinder. Kommer bli ett projekt att bygga just hinder. De tycker det är så kul att hålla på att hoppa!

Lagets sista match i turneringen slutade oavgjort. Hade såklart varit bra att få med sig en vinst hem men bollen ville inte leta sig in efter många skott på mål. Mollie lyckades dock sätta ett av de 2 målen.

Vi har haft en bra helg. Blev mycket skjutsande för Micke fram och tillbaks då de bodde lite tokigt med laget. Svårt för oss att kunna planera in saker. Hade tänkt besöka gruvan men det hann vi inte med. Micke behövde ju bilen till allt skjutsande.

Annars har det fungerat bra med husvagnen. Blir lite trångt när vi befinner oss alla i den och när det spöregnar utanför men det funkar! Sedan gör vi saker när ingen annan gör det. Gillar inte att trängas med massa andra människor å det finns tider när det är typ tomt i de allmänna duscharna.

Kan verkligen tipsa om campingen! Å anläggningen runt omkring är helt fantastisk finns typ allt!

Vi har våra funderingar på att åka upp och vintercampa där. Skulle vara så häftigt att se på backhoppning och få se en av mina favoritsporter live längdskidåkning.

Nästa trip blir till Arvika dagen efter skolavslutningen. Spännande med ny camping.

Nu ska jag se om jag komme upp ur soffan. Ska fixa lite kvällsmat innan vi går och lägger oss. Blir tidigt i säng idag. Är så trött. Micke är iväg och kör innebandy förstår inte vart han får sin energi ifrån!

KRAM på er och ha en underbar kväll!

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sarah

    Så himla kul att jag hittade det här inlägget 🙂 är nämligen född och uppvuxen i Falun men har inte bott där på ca 10 år (hälsar på flera ggr per år) så himla kul att läsa och se lite fina bilder ♡

  2. Johanna

    Förstår vad du menar! Flyttade till falun för snart ett år sedan. Såg backhoppning i december urhäftigt!! Och nu i april var det världscupen i längdskidor här! Skrek rösten av mig! Så häftigt att se live! Och se alla skidåkare som bara traskar runt på lugnet!! Rekommenderar verkligen detta!