4 kids and braids

Med husvagnen på släp

God kväll onsdag!

Micke har sett till att vi lämnat hemmet och tagit oss 27 mil norrut. Vi åkte direkt efter att tjejerna slutat skolan och att Mollies kompis kommit hem till oss.

Mollie var lite låg efter skolan. Det där med ny klass bekymrar henne. Sedan är det också massa betygssnack som tar energi. Vi pratar ofta om att betygen endast spelar roll i 8:an å 9:an inte nu!

Med husvagnen på släp har vi checkat in på Lugnets Camping.

Utsikt mot hoppbacken genom ena fönstret och det här åt det andra!

Somnade en stund i bilen. Tänk det gjorde jag aldrig tidigare går bara inte hålla sig vaken. Åldern eller att jag är lite sliten kanske en kombo av båda?

Anledningen till att vi åkt hit är att Mollie och hennes innebandylag ska spela i Jalas cup F04. Såg det som en möjlighet till en liten minisemester.

Har fått massa härliga tips från er på vad man kan göra i Falun ska gå igenom dom nu ikväll❣️

Först ska vi dock käka lite innan det är dags att bädda ner sig å kanske se en film.

Kram på er och ha en underbar kväll!

?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alex

    Går alla tre trillingar i olika klasser? Och har dom redan nya klasser eller får dom till hösten? Vilken klass går dom på? Sorry jag hänger inte riktigt med

  2. Frida - Vita Villan

    Så mysigt med campinglivet! Vi parkerade i Vimmerby/Astrid Lindgren Värld för några timmar sen. Drog iväg direkt efter jobb och skola och har bokat in oss här för några nätter framöver. Elvira är så pepp på att få se Pippi Långstrump. Ska bli så mysigt. Ha en superfin helg! <3