4 kids and braids

Hon pekade finger..

God kväll söndag!

Kikar in en snabbis. Har haft en helt fantastisk dag.

Först fotbollsmatch för Tilda och Maja. Blev vinst, Tilda gjorde 1 mål och fick det gröna kortet Fair Play. 3 bra saker för mig mamma.

Efter matchen åkte vi direkt vidare till Gröna Lund för event med Loppi och Childhood. Vi hade svårt att hitta parkeringsplats och snurrade runt lite överallt. På en parkering stod en bil i vägen vi kunde inte köra förbi och ser blev kö bakom. Micke tutade efter en stund. Då kom hon i bilen ur och kom fram till Micke. Jag har åkt 11 varv å tänker inte ge bort om det kommer en ledig bil. Micke försökte förklara att han bara ville åka förbi. Hon gick tillbaks till sin bil hon så pekade hon finger med båda händerna upp i vädret. Alltså vuxna människor hur beter vi oss mot varandra. Tjejerna fattade ingenting å inte vi heller…

Regnet stod som spön i backen när vi gick in på Grönan. Alltså kände att jag bara ville åka hem. Vi blev fotograferad och gick in.

Nu är vi på väg hem och jag är typ stelfrusen. Tänkte delar med mig av dagen imorgon. Har massa härliga bilder å ett riktigt lyckoklipp.

Kram på er all och ha en underbar kväll

?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.