4 kids and braids

Peruk… Vad skulle hon med den till?

Hej lördag kväll!

Hoppas allt är bra med er!

Somnade lite sen igår kväll.

Tea sov hos en kompis och vid strax efter 23.30 messade hon mig. Trodde faktiskt att hon somnat. Hon kände sig lite så där och hade jag sagt att jag skulle hämta hem henne hade hon nog sagt ok mamma. Vi messades lite. Tea är lite mer självständig och har sovit över hos kompisar några gånger. Detta var dock första gången hemma hos denna kompisen.

Jag var helt värdelös på det när jag var liten. Ville alltid men det slutade alltid med att mamma fick hämta hem mig. Efter att vi messat en stund så skrev hon försök och sov du.

Sedan kom det lite hjärtan.

Jag var så otroligt trött men höll mig vaken en stund i fall hon skulle messa igen. Men det gjorde hon inte.

Hon ringde på morgonen vid strax före 8. Det hade gått bra.

Jag och Micke började morgonen med att stå parkeringsvakt vid Ösmo Marknad för Fotbollens räkning. Vid 10.30 var vi klara och åkte och hämtade upp Tea och hennes kompis. Sedan vidare hem för att hämta upp våra 3 tjejer som käkat frukost och packat ihop sina grejer redo för att stå och sälja grejer och spela fotbollsmatch.

Blev en heldag på IP och med några varv runt marknaden.

Mollies match slutade 4-4 hon gjorde 2 mål Tjejernas bli förlust men de var glada ändå.

Tilda fick vara lagkapten.

Käkade Langos under matchen aldrig testat tidigare men kommer helt klart göra igen. så gott. Valde med tacos. Har ni testat?

 

När vi gick på marknaden hittade Tilda en peruk som hon ville ha. Jag ifrågasatte vad hon skulle ha den till. Jag har alltid velat ha en svarade hon då. Har ju ganska kort hår och ibland vill jag ju ha långt.

Tänkte nej någon peruk ska vi inte köpa. Hon fortsatte prata om den där peruken. Maja ville ha en hatt. Kul att köpa grejer på marknad men ibland känns det som att man bara köper grejer för köpandets skull. Ni vet köpa köpa köpa.

Tea och Mollie är dom som gör mest grejer utanför hemmet. De som tar för sig mest av livet. Det blir ganska så lätt att de ibland då får lite mer än dom andra. Igår tex var Tea hemma hos en kompis och de var ute och käkade middag. Idag bjöd vi igen då Tea hade kompisen med sig på marknaden. De 2 gick omkring själva och Tea fick lite pengar att shoppa för.

Tilda och Maja hade lite uppdrag med fotbollen och hann inte gå omkring så mycket själva. Tea köpte bland annat ett halsband och godis.

Reagerade inte så mycket på det förrän när vi börjad plocka ihop och skulle gå genom marknaden på väg mot bilen. Mollie hade fått lite pengar att shoppa för Tea också. Tilda började helt plötsligt prata om att hon inte ville ha någon peruk. Jag visste ju att hon ville hade ju sett det på henne tidigare. Men nej hon skulle inte ha någon det var helt plötsligt inget man kunde använda.

Det är svårt att vara helt rättvis och tänker det behöver man absolut inte vara. Det brukar jämna ut sig men just där och då blev det så tydligt. Tea och Mollie tog för sig medan de andra 2 inte gjorde det. Vi kom fram till peruken och nej hon ville inte ens prova. Jag förklarade för henne att jag inte varit helt rättvis Mollie och Tea hade ju fått köpa grejer. Hon tittade på mig och tittade på peruken. Jag kanske ska prova igen.

Det bara strålade om henne när hon provade och hon drog fingrarna genom det långa håret. Mamma jag känner mig liksom fin sa hon.

Hann tänka återigen vad ska hon med den till?

Tänkte efter en stund till och varför skulle hon inte kunna köpa en peruk? Om hon känner sig fin är det väl något jag ska stötta? Hon har alltid lite gått sin egen väg på sitt sätt. Som när de andra valt rosa har hon valt blått. Vill oftast inte ha likadana kläder utan vill vara olik. Vi bestämde oss för att köpa peruken!

Jag vill att mina barn ska våga vara dom personer som dom vill vara!

När vi skjutsat hem kompisen köpte vi med Thai mat hem. Maja fick välja middag. Finns en så bra restaurang där vi bor. Sushi Bar and Thai Takeaway. Så mysig inredning och så god mat. Rekommenderas om ni besöker Nynäshamn.

Nu har jag och Micke intagit soffläge. Känner mig härligt trött efter en dag ute med massa frisk luft.

Ska se om vi hittar någon film att se. Trillingarna hänger på övervåningen och spelar Roblox. Mollie ska vi hämta hem från kompisar vid 22 tiden.

Imorgon är det ny fotbollsmatch för Tilda och Maja sedan ska vi till Gröna Lund på Childhood dagen. Ses vi där. Robin Bengtsson mfl står på scenen.

Önskar er alla en underbar kväll!

KRAM från mig

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.