4 kids and braids

Hon vill inte följa med…

God kväll fredag!

Hoppas att ni alla har en riktigt härlig dag!

För mig blev det vab på dagen idag. Tea vaknade med ont i huvudet. Hon var inte sig själv igår kväll. Ville inte träna och det händer typ aldrig. Sedan somnade hon på soffan och sov i över 1 timma. Hon piggnade dock idag efter några timmars vilande och nu ikväll har hon varig pigg.

Vet ni jag har varit hos frissan idag. Var oktober senast. Var så gråhårig.  Förstår inte hur svårt det kan vara att prioritera sig själv. Vet inte om jag någonsin varit så nöjd som när jag gick därifrån idag. Trodde hon skulle behöva klippa massor på längden men det behövde hon inte.

Har precis kommit hem efter att ha kört hem en kompis till tjejerna som var här och lekte en stund. Sedan lämnade vi grejer till Mollie. Vi ska på utflykt imorgon och hon ville inte hänga på.

Ni som undrade om håret höll under natten. Våfflade igår kväll.

Innebandy säsongen för henne fortsätter och i slutet av månaden ska delar av laget åka på cup i Falun.

Planen var att hela familjen skulle åka till Furuvik imorgon. När Mollie fick reda på att tränaren skulle köra extra träning inför cupen på lördagen ville hon inte följa med. Hon ville hellre träna. Så hon får bo hos bästa kompisen i helgen. Hon börjar bli stor…

Ni som följer oss på Instagram imorgon får följa med  i stories.. På kvällen entrar Benjamin Ingrosso och Felix Sandman scenen. Därav blev fredagsdansen inspirerad av dom. Tjejerna är så taggade!

Nu ska jag inta soffläge med datorn in knät har 2 samarbeten som ska skickas in.

Önskar er alla en underbar kväll!

Kram från mig!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.