4 kids and braids

Så länge tjejerna mår bra

God kväll lördag!

Inlägg innehåller adlinks

Idag fick vi ställa larm på kl.8.30. Jag lyckades dock inte sova tills dess utan vaknade strax efter kl.6. Lyckades dock ligga kvar och vila fram till strax före 8.

Vi käkade frukost jag Tilda och Maja och sedan ville de ha håret fixat.

Förra året gick alla trillingarna på fotboll. Tea fick dock fler pass med konståkningen i våras och Maja ville dansa mer så vi bestlutde att dom 2 skulle pausa fotbollen.

Maja har tyckt att det har varit så kul att dansa. Tyvärr så blir inte allt som man har tänkt sig och till slut var vi tvungna att ta ett beslut att hon fick ta en paus.

Vi började prata om att hon kanske skulle testa fotboll igen men hon ville inte tills i torsdags. Mamma jag kanske skulle testa ändå. Hon och och Tilda gjorde sig redo för träning. Efteråt var hon helt lyrisk mamma det var så roligt. Jag vill fortsätta. Får jag spela matchen på lördag.

Så där var vi imorse 2 tjejer redo får första machen för säsongen.

Tea ville ha 2 höga knutar och Maja 2 inbakade flätor.

På vägen till samlingen hämtade vi upp Tea som sovit över hos en kompis från konståkningen.

Våren bjöd på det allra härligaste försommarvädret. Tjejerna som hade förberett sig för kyla körde båda på underställ. De åkte av innan de ens hade börjat spela.

Tilda var lite besviken efter machen ville vinna men Maja bara strålade av lycka.

Det var så roligt mamma! Att se glädjen i hennes ögon det gjorde mig så otroligt lycklig! Det är så jag vill att det ska vara när jag står bredvid henne inget annat!

Vi hade prata om att vi bara skulle ha en hemma eftermiddag. Vi landade hemma en stund innan jag skjutsade Tea till en kompis, Tilda till en och Mollie till några. Kvar i bilen blev jag och Maja.

Jag fick helt plötsligt massa energi å ville hitta på något med Maja. Så istället för att svänga av hemåt åkte vi mot ett köpcentrum.

Lite över 2 timmar hängde vi där jag och Maja. Vi gick nästan in i varje butik. Det var längesedan jag kände mig så rofylld. Vi shoppade massa små saker och passade på att fika. När vi fikat klart gick vi en stund till. Maja provad lite kläder. De började stänga igen och vi kände oss klara för att åka hemåt.

Ni hittar handduken med huva här. 

Kläderna Maja provade kommer på storys i veckan. Så mycket fint hos Kappahl!

Lite av det vi shoppade:

Ljuvliga blommor.

Som är pennor. Finns hos the Flying Tiger. 

Små sällskapsspel. Vi ska köra spelkväll imorgon kväll. Perfekta att ta med på semestern. Dessa också från The Flying Tiger.

Ångrar så att vi inte köpte hatten hittade den på Lindex.

 

Det är inte så ofta man bara får egentid med någon av tjejerna. Kändes på något sätt som att det var lite meningen idag att just jag och Maja skulle få det.

Hämtade upp alla tjejerna på vägen hem. Micke grillade kycklingburgare till middag och nu har jag hamnat på soffan och vi har börjat se serien Chernobyl. Någon som sett den?

Imorgon står lagfotografering på agendan för 3 av tjejerna sedan ska Mollie spela mixturnering med innebandyn.

Nu ska alla 4 tjejerna bädda upp i Mollies rum. De ska sova ihop i natt. Hände inte så ofta att de är med varandra alla 4 men ibland så.

Stunden jag och Maja fick idag var så betydelsefull. Jag tänker att alla  saker som dränerar mig på all min energi dom sakerna kanske blir färre. Tänker så länge tjejerna mår bra så kanske de andra sakerna blir mindre betydelsefulla. De kommer fortfarande sno energi men de kanske inte tar allt. Jobbar vidare på det där med att äta nyttigare och igår tog jag tag i att städa iordning hemmet. Hur många klädesplagg kan man hitta under en säng? Behåller det för mig själv tror jag!

Önskar er alla en underbar kväll!

KRAM från mig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma Å

    Vilken härlig dag!!!! Hur många strumpor jag hittade under sängarna i sovrummet behåller jag också gör mig själv 🙂