Förluster, 1 vinst och massa härligheter – 4 kids and braids
4kidsandbraids

4 kids and braids

Annons

Förluster, 1 vinst och massa härligheter

God kväll söndag!

Har ni haft en bra helg?

Vi har haft en riktigt mysig helg med en blandning av massa härliga saker.

Planerna för helgen blev inte alls som tänkt.

Mollie skulle spela innebandycup och tanken vara att Micke skulle skjutsa dit henne och hänga där med henne. Tea skulle ha konståkningsträning och Maja danstävling. Tea blev förkyld så vi hoppade hennes träning. Vi var lite tveksamma till om Maja skulle tävla eller inte. När hon blev förkyld hon också löste det sig ändå. Vi styrde då om planerna och efter att tjejerna slutat skolan i fredags packade vi in oss i bilen och åkte mot Västerås.

Mollie och hennes lag hade en kvällsmatch. Det blev tyvärr förlust.

Trillingarna livade upp stämningen lite granna och avslutade sedan kvällen med lite SPA.

 På lördagen hade vi lite tid innan Mollies första match. Jag har ett kommande samarbete med ett företag som var i närheten så det fick bli lite jobb. På vägen tillbaks passerade vi Åsby Hem & Trägård. Om ni inte varit där och befinner er i närheten så rekommenderar jag er verkligen att åka dit. Alltså fikat, butiken med all inredning och växterna ja allt är verkligen så bra. Vi gick runt och kikade lite granna innan vi tog en fika.

Tillbaks och tittade på match nr 2 som också tyvärr blev frölust. Middagspaus på KFC som vi aldrig testat tidigare. Tjejerna tyckte det var så där. Jag bara älskade deras popcorn kyckling.

Tillbaks igen för en kvällsmatch som också blev förlust. Det blev ytterligare en match senare på kvällen då de som sista lag gick vidare till B-slut spel. En sen kvällsmatch där Mollie lyckades göra 2 mål. De ledde en stund med just 2-0 men sedan lyckades de andra göra 2 mål och det blev straffar. Blev så galet nervös när Mollie ville lägga en av straffarna. Har aldrig gjort det på match tidigare. Hon lyckades sätta den. Laget gick vidare för ytterligare en match.

Den matchen spelades på dagen idag men det blev tyvärr en ny förlust.

Nu har vi landat hemma igen och jag är mer än nöjd med helgen. Mollie hade haft jätteroligt trots att det kanske inte gick så bra som de hade önskat i cupen.

Ska jobba en liten stund nu sedan ska här städas. Vore så skönt att inleda påsklovet med att få lite ordning och reda.

Ska blanda jobb och lite ledighet tillsammans med tjejerna. Imorgon ska jag påbörja ett samarbete på mitt Instagram med Viktväktarna. Målet är inte att gå ner i vikt nej faktiskt inte alls utan mer att få tips om bättre kost och få en liten knuff att komma igång med min träning.

Jag kommer dela med mig lite granna här på bloggen.

Önskar er alla en underbar kväll!

KRAM från mig

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
4kidsandbraids

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. J

  Jag är dålig på att kommentera men älskar din blogg. Så härligt att följa dig och din fina familj. Har själv två flickor som växer och blir större 9 år den äldsta. Och brottas nu med det här att släppa taget, beskydda och ja det som är livet. Har du knep att ta till när man känner sig otillräcklig och ibland även bortglömd då kompisar och annat blir viktigare i deras liv. Förstår du hur jag menar? Vilka tankar man brottas med? Såklart jag vill låta dem utvecklas och växa till fria och starka individer men är samtidigt så rädd för hur ont verkligheten där ute kan göra. Kram

  1. 4kidsandbraids
   4kidsandbraids

   Hej!
   Jag förstår precis vad du menar! Påverkar mig otroligt mycket. När tjejerna inte mår bra mår inte jag bra och det gör ont. Ibland mer ont i mig än vad de gör i dom. Vi pratar mycket och försöker sätta ord på våra känslor. Känns som att det hjälper lite granna men inte fullt ut. Kanske att man lär sig hantera sina känslor ju äldre de blir. Min stora som snart fyller 13 kan mer stå upp för sig själv och lösa många av sina situationer på egen hand. Blir det jobbigt med en kompis kan hon hålla sig undan. Där är inte mina små ännu… Kram till dig!

Annons