4 kids and braids

Trodde hon skulle bli min lilla ballerina

God kväll onsdag!

Trillingarna hade med sig var sin kompis hem idag. Dom har fixat våfflor, hoppat studsmatta, spelat Wii och förflyttat sig runt i huset. Härlig när de har med sig var sin kompis hem.

Mollie hade em träning med fotbollen.

Ni är många som frågar hur mycket tid tjejerna lägger på sina träningar.

Jag tänkte att vi börjar med Mollie.

Mollie tränar fotboll och innebandy. Hon började spela innebandy när hon var 6 år och fotboll för 3 år sedan.

När vårterminen började fick hon även möjlighet att börja träna med Milan Sports Academy som driver en fotbollsprofil på skolan.

Med Akademin kör hon 2 morgonpass i veckan. Samling 6.15 sedan tränar dom 6.30-7-30 sedan äter de frukost innan skolan börjar. 2 eftermiddagspass i veckan. De börjar kl.15 och kör till strax före 17. Det är inte alltid alla som tränar på fredagar men oftast. De kör varann vecka morgon varannan vecka eftermiddag. Med akademin är det mycket fokus på teknik.

Mollie kör också innebandy 2 dagar i veckan med match på helgerna. Sedan kör hon fotboll med sitt lag. De har precis kommit igång med sin utomhus träning och de kör tyvärr samma dag som innebandyn. För att det inte ska bli för mycket burkar hon pausa något pass. Nu till helgen är det innebandy cup så denna veckan får det bli fokus på innebandyn.

Om hon skulle köra allt blir det 10-12 timmars träning per vecka då utan att jag räknat med match.

Mollie har alltid älskat att röra på sig. Hon har alltid haft en massa härlig energi så det passar henne och hon har efter att ha testat massa olika sporter hittat 2 som hon tycker väldigt mycket om.

Jag trodde att hon skulle bli min lilla ballerina. Glömmer aldrig när jag tog med henne på gymnastik första gången. Hon hade hel outfit med skor dräkt och uppsatt hår. Jag hade gått all in. Jag försökt med allt rullade klättrade snurrade men nej Mollie ville inte alls vara med.. Hon har testat sporter som friidrott för att jag vill det… Hon har dansat bland annat balett dock bara en kortare period och tennis. Pausade innebandyn ett tag men kom tillbaks.

Hon föredrar morgonpassen med fotbollen då hon tycker att skoldagen blir så mycket bättre då hon känner sig mycket piggare. Sedan såklart är det inte så enkelt att komma upp på morgonen. Vi är inga morgonmänniskor jag och hon.

Mollie går i 6:an och det är periodvis mycket med skolan. Hon försöker jobba undan så mycket som möjligt så att det inte blir stressigt med inlämningar. I vissa ämnen behöver hon lite stöttning men annars så fixar hon det mesta själv. Idag har vi pluggat lite NO tillsammans.

Om ni har några frågor eller funderingar så bara lämna en kommentar. Lovar att svara så fort jag kan!

Nu ska jag inta soffläge innan läggdags. Blev en liten nystart idag så skönt. Saker fortsätta dock dränera mig saker som jag inte vet hur jag ska kunna göra något åt. Vi jobbar på det tillsammans med tjejerna och hoppas att det kanske blir bättre med tiden.

KRAM på er och ha en underbar kväll!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nellie

    Kan de inte bli jobbigt ibland med att va trillingar om de har en kompis tillsammans men så vill bara kompisen va me en av tjejerna blur inte dom andra ledsena då

  2. Sara

    WOW hon håller verkligen igång❤️ Kul när de hittar något som de verkligen gillar! Och nej det blir sällan som man själv tror eller vill, hihi!
    Jag tycker om idén med träning i samband med skolan. Min systers barn i USA har nästan bara sådan träning!
    Hoppas du kan skala bort det som tar din energi eller finna ett sätt att stänga av så du får behålla den?

    1. 4kidsandbraids

      Tack snälla du! Denna helgen ska hon på cup med sitt lag i Linköping. Nästa helg med sitt gamla lag till Västerås.