4 kids and braids

Vi har en överraskning till dig mamma

God kväll måndag!

Inlägg innehåller adlinks

Har ni haft en bra dag? Kunde typ hoppat denna dagen enligt mig. Trött och stressad för jobb. Svårt när man inte får besked om samarbete och tackar nej till andra. Nackdelen med detta jobbet. Blir nog bättre med tiden när jag lär mig hantera det. Svårt att ha en plan som jag tror det är bra att ha. Försöker mig på det men det håller inte riktigt.

Hämtade hem tjejerna vid strax efter 13 och då blev dagen lite bättre. De kom springandes mot mig när jag hoppade ur bilen. Blunda mamma blunda sa dom alla 3 i kör. Jag sträckte ut handen och fick en på se full med godis. Min favoritchoklad och några av mina favoritgodisar. Vi tänkte att du kan ta dom ikväll mamma om du vill bli lite extra glad.

Jag och Tilda skjutsade sedan Maja till hennes dans. Jag behövde göra några jobbgrejer och Tilda ville gärna hänga på .Vi passade på att besöka Lindex och Tilda fick prova massa kläder. Vi fick ihop kläder i rött bland annat denna ljuvliga klänningen. Ni hittar den här.

Sedan ett par glansiga svarta jeans med hög midja och den randig t-shirt med blommor.

Tröjan hittar ni  här.

Blev även lite blominköp inför ett kommande samarbete. Hämtade upp Maja och så åkte vi hemåt. Skulle precis börja med maten då Maja inte hittar sin telefon. Vi insåg efter en stund att den låg kvar i danslokalen…

Nu har vi spelat in fredagsdansen. Kvällarna denna veckan är uppbokade och på fredag ska Maja och Micke åka med Mollie på cup.

Älskar de här tröjorna med körsbär som trillingarna ha. Kostar endast 99 kr. Kommer från H&M och ni hittar dom här.

Ibland vill de ha lika.

Nu ska vi käka plockmat och titta på Bonusfamiljen alltihop. Sedan blir det sängen tidigt denna trötta mamman behöver sova.

Önskar er alla en underbar kväll!

KRAM från mig

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.