4 kids and braids

Hade det varit skillnad?

God kväll söndag!

Började dagen i ishallen med Tea för lite allmänhetens åkning. Hennes kompis med mamma var också där. Blev en stunds åkning och sedan lite fika på det. Efter det bytte vi hall och gick ner till innebandyhallen och såg Mollie spela innebandy match. Blev tyvärr en lite större förlust men men…

Tilda var ledsen. Vill vara med dig mamma. Maja åkte iväg med en kompis och hon ville ha egentid med mig. Micke åkte hem med Mollie och Tea medan jag och Tilda bestämde oss för att ta en liten sväng på stan i Nynäs. Det var bara 2 affärer öppna och ett fik. Vi bestämde oss för att köpa en kortlek och gick till fiket och satte oss där och spelade kort.

Det är mitt livs största utmaning att kunna se och ge alla tjejerna den tid med mig som de behöver. Hade jag haft 4 barn i olika åldrar hade det kanske varit lite annorlunda. Här är det 3 st som går igenom livets faser vid samma tid. Tror ni det hade varit skillnad? Tänker bara på Mollie och trillingarna. Det skiljer ju bara 1 år och 8 månader men ändå. Det är ändå nästan 2 år.

När vi gick från fiket sa Tilda mamma det behöver liksom inte var mer än så här bara vi gör det lite oftare. Å hon har ju så rätt det är ju bara tid och ork som saknas ibland.

När vi var klara åkte vi och mötte upp Micke och Tea i ishallen. Tea hade kvällsträning. Micke åkte hem med Tilda medan jag hängde kvar och umgicks lite med några andra mammor. Tea var deppig då det var mycket testsnack. Ni som följt mig vet ju att hon inte är redo för nästa test. Det gick dock över när det var dags för timme 2 och hon skuttade glatt omkring på isen. På vägen hem hämtade vi upp Maja som varit med en kompis hela dagen. Hon var så nöjd!

Nu bakar Mollie kladdkaka, trillingarna gör läxor och jag sitter här och jobbar lite granna. Ska snart göra ett litet städröj inför nya veckan som kommer innan jag tar plats i soffan och ska göra just ingenting.

Önskar er alla en underbar kväll!

KRAM från mig!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.