4 kids and braids

Det här ger mig energi

God morgon fredag!

Innehåller adlinks
Foto Julia Khouri

Idag ska jag in till Stockholm på jobbmöte. Ett uppstartsmöte inför ett riktigt roligt samarbete!

Berättade ju igår att jag var och jobbade med en annan influencer. På kvällen började det plinga i min telefon. Maja höll precis på att installera en app på den. Rätt som det är ropar hon MAMMA alltså WOW du är så fin!!! Hon om springandes med telefonen och visade upp en av bilderna. Jag hade fått massa helt underbara bilder från gårdagen. Så det får bli ett litet blommigt inlägg här idag .

Hade ingen aning om att det finns så otrolig många olika pelargoner! Vi vara i ett växthus där det var fullt av sticklingar och fleråriga pelargoner. Jag brukar endast köpa Mårbacka pelargoner. Blev dock så otrolig inspirerad att det fick följa med 4 nya bekantskaper hem.

Att jobba som influencer är ett ganska så ensamt jobb. Jag har kontakt med några andra via Instagram men inte så många. Det är svårt att få tiden att räcka till även till det. Dock har jag en fin kollega i Julia och det bästa är att vi bor typ grannar. Bor man på landet kan grannar räknas som grannar även om det skiljer några kilometer eller hur? Passar på att tipsa om fina Julias blogg och ni hittar den här.

Idag träffades vi och jobbade lite tillsammans.

Vårig outfit fick det bli.

Både tröja och byxor från Gina Tricot. Tröjan finns just nu på rea 70% ni hittar den här. 

Byxorna dom skönaste jag någonsin haft. Som mysbyxor och det bästa blir liksom inga knän på dom om ni förstår vad jag menar. Finns bland nyheterna och ni hittar dom här. 

Nagellacket heter ? och finns på rea hos Lyko finns här. Älskar färgen!!

Dr Westerlund, P Cotylendonis, Lord Bute och P Odoratissimum fick följa med hem.

Jag har många mål framöver som jag önskar att jag orkar ta tag i. Fotografering ligger nog högst på den listan. Vill lära mig att fotografera sådana här bilder som dom i inlägget. Ni hittar länk till Julia som tagit alla bilderna längst upp i inlägget.

Som jag skrivit tidigare är jag verkligen inte bekväm bakom kameran. Igår var nog första gången jag någonsin gjort det. Tror det var för att jag kände mig så otroligt avslappnad och att jag bara kunde vara jag.

Sådana här stunder som den stunden jag hade igår ger mig energi och jag ska bli duktigare på att ge mig själv dom stunderna. Vad får du energi av?

Sune Tryggs Handelsträdgård heter det här underbara stället och du hittar mer info här.

Önskar er alla en underbar fredag!

KRAM från mig

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.