4 kids and braids

Tårarna bara rann hade jag läst fel…

God kväll torsdag!

Blev en liten paus igår då jag hade sååå ont i huvudet på kvällen. Kom tillbaks nu i eftermiddag så jag har vilat en stund. Bättre nu! Lite luft på IP gjorde också gott!

Var en helt fantastisk dag igår om man bortser ifrån att jag blev otroligt trött.

Tea var ledig från skolan för att köra shower med sin konståkningsgrupp. Min uppgift under dagen var att välkomna de som kom för att titta. Min gamla förskola var på besök. Blev så otroligt glad när ett av barnen kom springandes när hon såg mig och gav mig en stor kram!

Det var en helt fantastisk show och alla som var och tittade var helt hänförda.

Ljuvlig rosett ni hittar den här hos Hoppilloo. 

Efter show nr 3 var det en paus tills det var dags att visa showen för allmänheten. Innan vårshowen drog igång fick Tea och 4 andra tjejer köra sitt program. Vet inte om jag själv hade vågat. Det var flera hundra besökande och så stor alla åkare i klubben bredvid och tittade. Tea fixade det dock och var så glad efteråt!

Idag började dagen på ett mindre bra sätt. Fick grejer till ett samarbete igår. 2 av 4 grejer var fel. Panik när samarbetets utkast var idag. Fick fixa lite. Tog några timmar att fotografera och skriva texter. Skulle börja skicka in när jag ser att det står något helt annat i texten än de jag satt ihop. Tårarna bara trillade på mig och jag fick typ panik. Skrev till min fina jobbkollega en annan influencer och jag hann knappt skriva klart innan hon hade skrivit tillbaks med tips på hur jag kunde lösa situationen. Jag läste igenom texten igen och såg att man kunde tolka den på 2 olika sätt och att jag trots allt kanske inte hade gjort fel. Jag skickade in. Tog några timmar innan jag fick svar att det var ok att göra det jag gjort! Då kunde jag andas ut.

Varje samarbete ger mig pengar som blir min lön. Ett bra samarbete kan leda till. fler samarbete med ett och samma företag. Stressen då när man inte levererar….

Som jag skrev häromdagen finns det 2 sidor av det här jobbet. En helt underbar sida med massa frihet och möjlighet till kreativitet. Sedan den där andra sidan det där med att prestera på beställning och minimalt med förberedelse tid. Har ett samarbete som ska upp nästa vecka och har ännu inte fått datum. Svårt då när man får andra förfrågningar och stressand när man tvingas att till slut tacka nej.

Fick några helt underbara timmar idag med min jobbkollega idag på eftermiddagen som gav mig massa härlig energi. Något jag jobbar på att hitta saker som ger mig positiv energi utanför jobbet. Vi jobbade ihop några timmar. Kommer dela med mig av ett litet inlägg här framöver. Skulle inte städa ikväll men måste faktiskt röja upp lite granna. Det är en stor energitjuv för mig när det är stökigt runt omkring mig. Lyckas blunda ibland men inte när det blir för stökigt….

KRAM till er och ha en underbar kväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.