4 kids and braids

Pappa du kommer bli arg på mig…

God kväll!

Jag har ingen aning om hur jag ska jobba med mina känslor när det kommer till mina tjejer. Jag vet inte vad jag ska likna det med men det är så otroligt känslosamt.

Vi står varandra väldigt nära hela familjen och det är en underbar känsla. Det jobbiga är bara att det kan lite för mycket ibland. Man vill ligga steget före och skydda dom mot allt men det är till viss del helt omöjligt. Har dock fått lära mig att ibland behöver man utsättas för motgångar för att lära sig och bli starkare.

Det händer mycket runt omkring dom mycket roligt men ibland mindre roliga saker. Det hände en incident häromdagen med en av tjejerna som jag inte tyckte kändes ok. Jag frågade först om hur hon upplevt situationen.  När hon hade reagerat på samma sätt som mig diskuterade vi saken. Det bästa hade ju såklart varit att hon själv hade pratat med personen ifråga. Jag har ofta svårt för att konfrontera det är inte min starka sida. Dock brukar jag uppmuntra tjejerna att göra det. Hon ville dock inte ta upp saken själv så jag tog det via en 3:e person. Om det är barn kan det vara svårt att prata direkt med dom och den kan även gälla vissa vuxna så nu fick det bli så här. Jag blev otroligt bra bemött och hon som det berör i familjen är nöjd.

Jobbat hela dagen med olika samarbeten. Hämtade upp tvillingarna är de slutade vid 13.30. Tea och en kompis skulle träffa några and i konståkningsgruppen för att käka Subway innan träningen. Tilda jag och Maja hämtade ut ett paket jag hade beställt. Tjejerna hamnade på soffan bredvid mig medan jag fortsatte jobba.

Sedan blev det en tur till ishallen för Teas träning. Micke tog med Tilda och mötte upp Mollie på IP för lite fysträning med fotbollen. När de kom fram till IP säger Tilda till Micke pappa du kommer bli arg nu. Jag har glömt mina fotbollsskor…

Nu är träningen slut. Vi ska förbi Ica å köpa fredagsmys fick jag precis order om.

Önskar er alla en underbar kväll ?

Just ja får inte glömma lägga upp fredagsdansen…

Kram från mig❣️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.