4 kids and braids

Hjärnan gör lite som den vill….

God kväll lördag!

I samarbete med Castello.

Melodifestivalen ikväll ska ni titta?

Tanken är att vi ska göra det här. Dock brukar tjejerna bli så rastlösa så det brukar typ vara jag som sitter kvar själv och tittar. Var ett så stort mellofan när jag var liten. Älskade både den svenska uttagningen och själva schlagerfestivalen. Ville aldrig vänta tills att låtarna släpptes på kasettband så jag satte min bandspelare framför tvn och spelade in. Dock var det ju inte helt lätt att få alla att hålla tyst när man spelade in och sedan blev ju kvalitén på det man spelade in därefter. Men jag var nöjd var typ först med att ha låtarna på band.

Dagen idag började med en innebandymatch för Mollie. Eller dagen började med att jag lyckades trycka bort fredagsdansen på vårt Instagram konto. Inser att jag fortfarande inte är riktigt pigg. Gör så konstiga saker. Skulle välja en ny profilbild här till min blogg. Kollade säkert 5 gånger innan jag skickade iväg de siffror jag valde. Det blev fel ändå…. Känns som att hjärnan gör lite som den vill…. Tillbaks till matchen. Det blev en så kul match. Hennes bästa kompis som också var med och spelade gjorde 3 assist till Mollies 3 mål. Matchen slutade 9-4.

Efter matchen åkte vi hem och hängd den stund innan det var dags för Teas konståkningsträning. Tilda följde med mysigt med lite sällskap. En riktigt bra träning för Tea. Hon fick öva på massa olika grejer och fick köra igenom sitt program 2 gånger. Imorgon är det dags. Hon har start nr 16 och hon är så taggad!

Dräkten hänger i badrummet och bara väntar på att få användas!

Nu börjar snart mello och självklart ska jag titta. Om jag bara ska välja en låt så gillar jag Anna Bergendahls låt mest. Tjejerna har ingen direkt favorit mer än att Tea gillar låten Hello.

Ska plocka fram till gott. I samarbete med Castello har vi fått möjlighet att testa några av deras ostar. De hade 3 olika ostbrickor att välja mellan och mitt val blev Schlagerdivor.

Ni hittar mer info om ostarna här. 

KRAM på er och ha en underbar kväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.