4 kids and braids

Hur håller du dig frisk?

God kväll söndag!

I annonssamarbete med ColdZyme

Imorgon börjar det efterlängtade sportlovet för tjejerna. Vet inte om de någonsin längtat efter ett lov så mycket!  Sportlovet är sedan länge planerat och uppbokat av tjejerna.. Det är hinderbanor som ska utforskas, kompislek och en hotellövernattning för hela familjen står högst upp på listan, Något som vi verkligen tycker om! Vabbruari pågår samtidigt för fullt och vi kan bara hålla tummarna för att vi kommer hålla oss friska hela lovet. Är ju lite typiskt annars det där med ledighet. När kroppen slappnar känns det som att bacilluskerna känner det på sig. För bara några veckor sedan skulle vi fira ett litet uppskjutet julfirande med familjen. Det var bara till att ställa in då. 2 av tjejerna fick feber. Dom blev så otroligt besvikna då de skulle både få och dela ut julklappar till sina kusiner.

Ni känner säkert igen er! Med barn blir det liksom aldrig riktigt som man tänkt sig. Vet inte hur många gånger man har fått avboka och flytta fram. Vid ett tillfälle blev alla tjejerna magsjuka med 48 timmar emellan…. Missade både en fotbollsavslutning och ett kompiskalas.

Med åren har man ju fått till sig en hel del tips!

Handhygienen är otroligt viktig. Tvätta händerna ofta och alltid med tvål. Något jag verkligen tjatar om till mina tjejer hela tiden!

Träna regelbundet! (Behöver jag helt klart jobba på….)

Sömn är viktigt och att fylla på med vitaminer!

Finns massa enkelt och roligt att göra med frukt och grönt för att få barn intresserade. Mina barn älskar tex att frysa in bananer och sedan doppa dom i choklad och sedan hälla massor strössel på…. Tivolibananer tror jag dom kallas. Ett annat tips är att frysa in vindruvor blir som isglass. (Glöm inte bort att avlägsna kärnorna bara). Roligt att fixa tillsammans med barnen.

Har ni några andra riktigt bra tips att komma med får ni gärna dela med er!

Det finns ju även produkter som kan hjälpa till att lindra besvären vid en förkylning.

I samarbete med ColdZyme har vi fått möjlighet att prova deras munspray som kan förebygga och förkorta förkylningar.

ColdZyme kan användas i förebyggande syfte om någon i din närhet är förkyld eller om du själv börjar känna av förkylningssymptom. Den reducerar även halsont, nästäppa och huvudvärk vid förkylning.

Produkten kan användas från 4 år och är väldigt enkel att använda.  Öppna munnen och rikta munstycket mot svalget. Tryck ner pumpen och spray 2 puffar ( 1 dos) upp till 6 gånger om dagen.

Du hittar mer info om produkten här.

Nu hoppas vi på att vi får njuta av ett riktigt härligt sportlov tillsammans!

Vi boostar med massa vitaminer. Ett helt fat fyllt av härligheter! Min favorit på fatet är gul kiwi vilken är din?

Önskar er alla en underbar kväll!

Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

KRAM från mig

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.