4 kids and braids

Vardagslyxtips slippa trängas med andra

Hej torsdag!

Vi hade en riktigt mysig kväll igår. Filmen Röjar-Ralf kraschar internet var ok lite lång kanske nästan 2 timmar. Tappade lite handling i mitten av filmen. Inte bara jag som tyckte det utan tjejerna också de hann nästan bli lite rastlösa.

Bästa när man gör saker mitt i veckan är att man typ inte behöver trängas med massa andra människor. Som ni ser var de inte direkt fullbokat.

Innan bion hann vi äta middag. Vid Heron City där vi var och såg bion har de ett sådant där ställe med masas olika matställen. Perfekt för en familj med massa olika viljor. Trillingarna och Micke käkade thai, jag grekiskt och Mollie ville ha Mc Donalds. Trillingarna brukar envisas med att äta med pinnar…

Så dagens tips blir ett litet vardagslyxtips. Har ni ork över mitt i veckan så gör något lite ovanligt för en vardag. En fika, en kvällstur med bilen eller som vi gjorde en bio mitt i veckan. Behöver egentligen inte vara något märkvärdigt bara något som sticker ut lite granna.

Dagen idag blev inte alls som jag tänkt mig då en lite förkyld Maja blev hemma med mig. Vi var typ lika trötta båda 2 så det blev soffhäng fram tills att dom andra 2 ringde strax efter 11.30. Vi har slutat nu mamma!

Korta dagar när det är samtal. Mollie skriver fler nationella prov i svenska idag. Inte lika nervös för prov nr 3 och 4 då hon känner att hon har kommit in i det lite granna.

Har ju alldeles glömt visa er hur håret på Tea blev efter att vi gjorde 2 inbakade nattflätor i tisdags kväll. Håret var bara lite blött efter att hon duschat.

Om man vill kan man spraya lite granna på flätorna med hårspray innan man tar ur dom. Sedan kan man om man vill kamma igen med en bred kam för att få ihop lockarna mer. Tea vill dock ha det som det är när man bara tagit ut flätorna.

En bild från bion också på lockarna. Syster länger bort i bilden valde plattat hår. ’

Nu är det dags att skjutsa Tilda till fiolen och hämta hem Mollie.

Önskar er en härlig dag så ses vi ikväll igen! Ska tipsa om en superbra matte app!!!

KRAM från mig

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.