4 kids and braids

Fixar du??

God kväll torsdag!

I annonssamarbete med Zcooly.

Vår fritid består till stor del av aktiviteter där ni som följt oss ett tag vet att tjejerna har olika fritidssysselsättningar. Vi tycker det är viktigt att tjejerna rör på sig och när man ser glädjen i det dom gör, ja det är verkligen helt underbart. Något som också är väldigt viktigt är att få tid till att bara vara.

För mig som förälder är det optimalt om de kan hitta den där bara vara tiden med något meningsfullt.

Zcooly har 10 olika utbildningsspel att välja mellan som bland annat affären, familj och gruvan. Rekommenderad ålder 4-12 år.

Fokus i spelen är matematik men efter att ha testat tillsammans med barnen så ger spelet barnen även en utmaning när det kommer till läsförståelse.

Utbildningsstrukturen i Zcooly spelen är producerad av erfarna lärare och följer samma framsteg som i läroböcker.

Tjejerna spenderar gärna tid på att hänga med sina telefoner och vad passar då bättre än ett spel som både utmanar och utbildar samtidigt.

Jag spenderar gärna all ledig tid med mina tjejer men tyvärr så finns där massa måsten som bara ska fixas. Om jag då vet att de att tiden de utnyttjar är meningsfull ja då ger det mig lite mindre dåligt samvete över att de sitter där med en teknisk pryl framför sig.

Vi har i detta samarbete fokuserat på spelet Kakmakeriet.

Spelet går ut på att du driver ett eget kakmakeri. Du får baka tårtor och öva på begrepp som att lägga på hälften av jordgubbarna och dela tårtan i fjärdedelar.

 

Med poängen/pengarna du tjänar kan du sedan bygga ut och uppgradera din verksamhet.

 

Spelen kan antingen spelas på dator eller att laddas ner som app på telefonen.

Du har nu möjlighet att signa upp och få 14 dagars provperiod genom att klicka på länken här.

Jag rekommenderar verkligen er att prova denna app och gör det gärna tillsammans med era barn. Vi kan lära så mycket av varandra. Jag fick tex be om hjälp när vi skulle skära upp den där tårtan…

Fixar du???

 

Kram på er och ha en underbar kväll!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.