4 kids and braids

Är dom enäggstrillingar

God kväll onsdag!

Så trötta allihop när telefonen ringde imorse riktigt trötta. Vi lyckades till slut ta oss upp. Några av tjejerna hade hängt ut sina överdragsbyxor i torkskåpet ute i garaget som de gick och hämtade innan vi gick.

Efter att ha lämnat tjejerna tog det någon minut innan min telefon ringde. Mamma Maja har glömt sina överdragsbyxor…. Alltså tänkte det kan inte vara möjligt dom var ju tom ute och hämtade i garaget. Jo då det var möjligt hennes var kvar hemma. -10 visade termometern. Sa till Tea att Maja fick får skylla sig själv.

Startade sedan dagen på bästa sätt med en promenad i det friska vädret med en fin kompis. Under tiden plingade telefonen. Har du låst bilen? Nej det hade jag tydligen inte gjort….

Kallt var det och såklart tog mammakänslorna över under promenaden och jag åkte hem och hämtade Majas överdragsbyxor. Tjejerna blev så glada när jag kom och framför allt Maja. Dom var i full färd med att bygga någon form av snöportal som de skulle kunna krypa igenom. Dom ville att jag skulle vara kvar och försökte med allt möjligt.

Hann även säga hej till Mollie innan jag åkte hem och drog igång med dagens jobb.

Funderar ofta över vart gränsen går hur mycket ska barnen få skylla sig själva om de inte lyssnar på det man säger. Vill ju inte ställa upp för dom hela tiden men nu när jag har möjlighet och kan tänker jag att dom lär sig kanske ändå?

 Ni som följt oss ett tag vet ju att vi har trillingar. Vi får ofta frågan on de är enäggstrillingar då de är väldigt lika.

Det är dom dock inte vad vi vet. Tilda och Maja är enäggs medan de sedan är tvillingar med Tea.

Sedan vet jag inte om Maja och Tilda är mer lika varandra? Vad tycker ni?

Hann med att fota tjejerna lite innan det blev mörkt. Något jag tycker är otroligt roligt och lite drömmer om att få jobba mer med!

Bjuder på några bilder.

Efter att ha käkat lite mellis tillsammans med tjejerna åkte vi och hämtade upp Mollie.

Tjejerna hade fått biobiljetter i present vid ett tillfälle och det var sista dagen att nyttja dom idag… Så typiskt att vänta in i det sista. Lite roligt också slutade med att det blev en spontan biokväll en vanlig onsdag! Vardagslyx kallar vi det.

Röjar Ralf kraschar internet ska vi se har ni sett den?

Nu börjar filmen!

Önskar er alla en underbar kväll!

KRAM från mig!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Penny

    Häftigt med 3 WOW! Har tvillingar själv så jag lyfter på hatten!!! En fråga varför klär du dem olika? Har du All tid gjort det? Bara en genuin fråga ?. Alla gör så olika
    Själv klär jag mina på pricken likadan för tycker det ser så gulligt ut?.

    1. 4kidsandbraids

      Hej! Dom hade mycket lika när de var små framför allt för att vi fick kläder som var lika.
      Jag märkte väldigt tidigt på mina tjejer att de hade olika personligheter. När de var strax över 2 1/2 år började de på förskolan och då hade de mycket olika. Framför allt för att göra det enklare för personalen och för tjejerna. Att de fick höra sitt rätta namn.
      Tycker också det ser väldigt gulligt ut och emellanåt händer det att dom vill klä sig lika oftare när dom var mindre. Sedan så har dom alltid haft olika tycke och smak när det komme till kläder 🙂

  2. Amanda

    Börjat följa er ganska nyligen och jag var också nyfiken på det här. Hade gissat på att Maja och Tilda är enäggs också så det var roligt att du skrev det nu ?

  3. Hanna

    Hur vet ni att just Tilda och maja är enäggs? Har ni testat med typ blodprov eller är det mer en känsla ni har? 🙂

    1. 4kidsandbraids

      Nej vi har inte gjort några tester. Tilda och Maja låg tillsammans i min mage medan Tea låg själv. 🙂

  4. Sanna

    Tror verkligen att de är enäggstrillingar! Så galet lika och söta 🙂 Men bara med Dna-test kan man ju veta säkert!

    1. 4kidsandbraids

      Å Ja det är många so tror det. Får se om det blir aktuellt i framtiden. Tjejerna kanske vill veta själva.