4 kids and braids

Det skrämmer mig…

God kväll söndag!

Har n haft en härlig dag?

Börjar med att det ligger ett nytt klipp uppe på vår youtube kanal. Tjejerna testar USA godis och läsk.

 

Det vräkte ner snö under natten och runt 4-5 tiden larmade Mickes telefon. Vi hade strömavbrott… Det kom dock tillbaks direkt.

Seg start på morgonen vilket resulterade i sen frukost. Micke och Tea fick skotta uppfarten. Hade nästan kommit 2 decimeter snö.

Efter frukost åkte vi till innebandyhallen för samling inför Mollies match. 1 timmas väntan och under den tiden ville Tea åka några varv på isen under allmänhetens åkning.

Matchstart för Mollie. Idag fick hon spela på sin vanliga position. Det blev vinst med 5-2.

Flätade Teas hår under tiden.

Efter det tillbaks till ishallen för 1 timma fys för Tea och sedan 1 timma is.

Vi passade på att käka lunch. Hade för en gångs skull förberett pasta och köttbullar. Det där med att äta bättre och samtidigt spara in pengar!

Nu har vi käkat middag och jag och tjejerna har landat på soffan. Micke är iväg och tränar innebandy.

Jag har som vanligt en massa saker jag skulle vilja ha hunnit fixa men är för trött för att ens tänka tanken. Inget som springer ifrån mig direkt men samtidigt måste det göras.

Något som skrämmer mig lite granna är om min trötthet beror på att jag rör mig alldeles för lite?

Tänker Tea är väldigt aktiv. Hon tränar ju just nu 5 istimmar och 2 fystimmar i veckan. Känns som att hon har energi så det räcker för oss alla.

Maja och Tilda har inte alls den energin som hon har och de är ju heller inte igång och tränar. Mollie är någonstans där mitt emellan men hon är ju lite så där tonårs trött tänker jag.

Jag vet att jag nog borde gå och kolla upp kan ju vara någon brist på något. Men skjuter upp det hela tiden. Tänker det blir nog bättre. Vissa dagar är det faktiskt det också men det är fortfarande inte riktig jag! Ska ta tag i det i veckan tror jag! Får se hur det blir med Maja och Tilda om dom också blir piggare när deras träningar sätter igång!

Nu ska jag göra en sak av alla måsten innan jag intar soffan. Alltid något!

KRAM på er och ha en underbar kväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. tandlakarvillan

    Känner verkligen igen tröttheten – det är nog vitaminbrist och brist på LJUS. Den här årstiden dukar man verkligen under på alla plan! Hoppas det blir bättre, kram

    1. 4kidsandbraids

      Vi hoppas att vi blir piggare när våren kommer! Kan faktiskt redan känna att jag är lite piggare de dagar när solen kikar fram!
      KRAM och ha en underbar måndag