Vi kikar in i alla tjejernas rum – 4 kids and braids

4 kids and braids

Vi kikar in i alla tjejernas rum

Hej fredag!

Ställde en fråga igår vilket rum ni ville bli tipsade om och det blev helt enkelt barnrum!

Vems rum är din favorit?

Fick även flera frågor om houstour och vi har ju faktiskt gjord en sådan på vårt youtube konto. Så för er som inte sett den tidigare ligger den längst ner i detta inlägg!

Bilderna är helt nytagna. Inte mycket tills dagsljus men ni får hålla till godo ändå.

Tildas rum har en fondvägg i form av en tapet. som heter Ashfield Floral från Ralph Lauren och ni hittar den här. Taklampan är en fjäderlampa från Eos. Massa kuddar i sängen där jag faktiskt sytt dom flesta själv. Någon kommer från H&M home där även den underbara pläden kommer ifrån.

I fönstret har hon en torkad hortensia som är en evighetsblomma! En jordglob från Indiska och lampan kommer från Ikea.

Spegeln i guld kommer ifrån Rusta.

Sängen är en utdragssäng från Ikea som fungerar perfekt om har en övernattande kompis. Lådorna är perfekt för klädförvaring.

Majas rum har en grå vägg färg. Natursten från Beckers. Lyckades fynda 3 liters hinkar för 20kr st. Gardinerna kommer från Rusta likaså gardinstången. Även hon har en hortensia i fönstret dock en grön. Hon har fortfarande en julstjärna i fönstret…

Sänggaveln kommer från Jollyroom.och har en ficka för förvaring. En tavellist över sängen från ikea som jag målat i samma fårg som väggarna.

Påslakan från Jollyroom där även den underbara sittbänken framför sängen kommer ifrån.

Stolen som fungerar som ett sängbord är ett loppisfynd som fått lite vit färg. Skrivbordsstolen är arvegods från min farmor och farfar.

Maja har som Tilda en stor fäll på golvet nedanför sängen.

Tea har som Tilda också en Eos i taket fast en vit. Hon har en fondvägg hon också Matilda Ribbon Trellis också från Ralph Lauren ni hittar den här. 

Hon har en likadan pläd som Tilda från H&M Home. Påslakan och sängkappa från Ellos. Bara älskar volangerna. Alla kuddar från H&M home.

Hennes lilla sittbänk kommer från Åhlens.

Mollie har endast vitmålade väggar. Här har sängen fått ta plats i rummet och fått en central plats. Mörkläggningsgardiner från ikea med en lampslinga från Granit.

Sängbordet och lampan sålde jag tidigare i min butik. Den stora tavlan med M kommer från Fashionell.

Skrivbord från Jysk, Spegel och sänglampor från Ikea

Blev en liten kik in i alla tjejernas rum. Har ni några frågor bara lämna en kommentar!

Önskar er alla en härlig fredag!

KRAM från mej

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara clarholm

  Fina rum! Jag är en ny följare hos er, lite nyfiken på dig och din bakgrund! Jobbar du ”bara” med era sociala medier nu eller har du något annat också? Läste att du har sålt i din butik, berätta gärna mer!!
  Det är verkligen roligt att följa er alla😊
  Hälsningar Sara

 2. Sara

  Fina rum! Jag är en ny följare hos er, lite nyfiken på dig och din bakgrund! Jobbar du ”bara” med era sociala medier nu eller har du något annat också? Läste att du har sålt i din butik, berätta gärna mer!!

  Hälsningar Sara

  1. 4kidsandbraids

   Hej Sara! Hade en webbutik en kort period för ngra år sedan. Gick riktigt bra men är inte helt lätt att starta upp ngt utan ett bra pengakonto. Ja tanken är att jag ska köra eget med sociala medier. Ska bli spännande att se om det är möjligt❣️ ha en härlig 🤗